Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mantas Kalnietis: „Džiaugiuosi, kad ir kitą vasarą neteks pilvo auginti“

Mantas Kalnietis džiaugiasi, kad po bemiegės nakties Lietuvos rinktinės šansai žaisti Londono olimpinėse žaidynėse nesubyrėjo į šipulius.
Mantas Kalnietis
Mantas Kalnietis / BFL/Tomo Lukšio nuotr.

Lietuviai įveikė slovėnus ir užsitikrino vietą Europos čempionato šešetuke. Tuo pačiu – ir olimpiniame atrankos turnyre, kuris vyks kitų metų birželį.

Būtent M.Kalnietis mače su slovėnais pataikė svarbiausią tritaškį, paskutinę rungtynių minutę persvėrusį rezultatą lietuvių naudai.

„Džiaugiuosi, kad pataikiau lemiamą tritaškį, bet svarbiausia komandos pergalė. Nuotaikos šiek tiek pagerėjo. Turėsime šansą patekti į olimpiadą. Nereikės vasarą pilvų auginti“, – kalbėjo M.Kalnietis.

Pasak jo, įsivažiuoti nebuvo lengva. „Dauguma žaidėjų sunkiai miegojo, tik paryčiais užmigo. Gėrėme tabletes, kad galėtume užmigti, pailsėti. Mes įpratome žaisti 21 valandą, tad iš pradžių kūnas nelabai klausė“, – tikino įžaidėjas.

Jis neslėpė – nerimas slėgė iki pat paskutinių rungtynių sekundžių. „Nerimo buvo, juk tokios svarbos rungtynės. Dėl vakar liūdna, bet turėjome rasti jėgų atsitiesti, nes ant kortos pastatytas dalyvavimas olimpiadoje. Taip kad spaudimas išties buvo. Nors žaidėme ne itin gražiai, bet džiaugiuosi, kad išsaugojome šansą“, – teigė M.Kalnietis.

VIDEO: 15min.lt - Manto Kalniečio interviu po rungtyniu su Slovėnija

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius