Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Marijonas Petravičius ir Mantas Kalnietis patyrė smulkias traumas

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės kandidatai toliau lieja prakaitą pajūryje, tačiau pasiruošimo procesą trikdo nedidelės traumos. Kol kas visa jėga sportuoti negali Marijonas Petravičius ir Mantas Kalnietis. Abu žaidėjus pristabdė ta pati problema – patempta kirkšnis, praneša portalas lrytas.lt.
Mantas Kalnietis
Mantas Kalnietis / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

M.Petravičius jau nuo stovyklos pradžios dirba pagal specialią programą, tačiau jam kasdien didinami krūviai. Aukštaūgis šiuo metu sportuoja 50 proc. pajėgumu.

„BasketNews.lt“ rašo: „Mantas skundžiasi kirkšnies skausmais, todėl saugome jį, nenorime, kad visai iškristų iš rikiuotės, – teigė Kemzūra. – Dar turime laiko ir nenorime, kad krepšininkų traumos paūmėtų. Deja, sužeidimai yra natūralus dalykas.“

Krepšininkus aktyviai prižiūri rinktinės gydytojas Vytenis Trumpickas ir masažuotojas Aidas Buzelis, todėl žaidėjai jaučiasi visiškai ramūs.

„Mantą norime patausoti, kad jis dar galėtų sportuoti ir vakarinėje treniruotėje. Jie yra profesionalai ir suprantame, kad sporte visada nebūsi sveikas“, – su „BasketNews.lt“ mintimis dalijosi Kemzūra. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius