Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Modestas Paulauskas: laikas tirpsta, rinktinei reikia jungti aukštesnę pavarą

„Nenorėčiau daryti griežtų išvadų. Palaukime Europos čempionato ir tada pažiūrėsime, kas darysis aikštelėje“, – apie žaidimą, kurį draugiškose rungtynėse demonstruoja Lietuvos rinktinė, kalbėjo olimpinis čempionas Modestas Paulauskas.
Modestas Paulauskas
Modestas Paulauskas / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

„Neabejoju, kad treneriai sprendžia esamas problemas, ryškina puolimo, gynybos grandis. Juk vis dar tęsiasi pasiruošimo laikotarpis, kuriame treneriai dar gali sau leisti paeksperimentuoti. Rugpjūčio 31 dieną pamatysime tikrąjį rinktinės veidą.

Kokios didžiausios bėdos? Visi jas mato, mato ir patys treneriai – tai žaidimas gynyboje ir kova dėl atšokusių kamuolių. Tolimi metimai taip pat nekrenta. Kamuolys dar neklauso. Svarbiausia, kad nebūtų traumų, ir visi sveiki pradėtų čempionatą“, – teigė M.Paulauskas.

Jis įsitikinęs, kad su spaudimu, kurį kelia milžiniški tautos lūkesčiai, rinktinei susitvarkyti yra ypatingai sunku. „Tai labai sunkus uždavinys. Kuo toliau, tuo įtampa didėja. Ją vis labiau jaučia tiek treneriai, tiek žaidėjai. Kiekviena minutę, kiekvieną sekundę tai slegia. Mums belieka pasitikėti žaidėju profesionalumu. Tai patyrę žaidėjai, kurie prie psichologinio spaudimo yra įpratę, ir tas kliūtis turėtų įveikti“.

Paklaustas, ar tiki, jog rinktinei pavyks pasiekti tą žaidimo kokybę, kurios visi tikisi, kai laiko iki čempionato lieka labai mažai, M.Paulauskas atsakė su šypsena: „Liko mažai laiko, todėl reikia jungti aukštesnes pavaras“.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius