Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmąkart Lietuvoje krepšinio siraliai galės avėti rinktinės batus

Pirmąkart Lietuvoje krepšinio čempionato rinktinės batelius išbandyti ir įsigyti galės krepšinio fanai – ribotas kiekis „Nike“ batelių netrukus atsiras ir mažmeninėje prekyboje. Ištikimiausiems fanams „Nike“ žada padovanoti trejas naujųjų batelių poras su rinktinės parašais.
Lietuvos rinktinė šįvakar išbandys jėgas su slovėnais
Lietuvos rinktinė šįvakar išbandys jėgas su slovėnais / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Oficialiai „Nike“ atstovaujančios UAB „Sportland LT“ Nike produktų vadybininkas Skirmantas Sukackas pasakoja, kad krepšinio gerbėjai galės įsigyti 611 porų krepšinio batelių. Tokius pačius Lietuvos trispalve papuoštus batelius avėdami mūsų krepšininkai kovos artėjančiame Europos vyrų krepšinio čempionate. „Atkakliausiems krepšinio fanams ketiname padovanoti trejas batelių poras, kurie turėtų tapti kolekcine vertybe, nes ant jų bus surinkti visos Lietuvos rinktinės krepšininkų parašai“, – pasakoja V. Korsakovas.

Visi fanai, norintys kovoti dėl rinktinės sportinių batelių su krepšininkų parašais š.m. rugpjūčio 3 d. kviečiami atvykti prie „Sportland“ parduotuvės Vilniaus „Akropolyje“. Batelius laimėjusius fanus burtų keliu išrinks krepšininkas Linas Kleiza. Be to, dešimčiai fanų bus įteikti oficialūs fanų marškinėliai. Vietų skaičius ribotas – iš viso dėl batelių kovoti galės 100 fanų, taigi didžiausius šansus patekti turės tie, kurie bus atkakliausi ir atvyks pirmieji. Pilnas akcijos taisykles galima rasti www.sportland.lt.

„Lietuva sklandžiai ruošiasi krepšinio čempionatui ir tai bus neeilinis įvykis šalies istorijoje. Džiaugiamės galėdami prisidėti prie šios šventės. Kviečiame fanus solidarizuotis su Lietuvos rinktine bei rengtis ne tik čempionatui, bet ir simboliškai paruošti savo kojas naujiesiems rinktinės bateliams – į parduotuvę atvykti basiems, o išvykti – su trispalve ant kojų“,- sako Skirmantas Sukackas

„Nike“ kompanija kolekcijos „Nike Zoom Hyperdunk 2011“ batelius sukūrė specialiai Lietuvos rinktinei. „Kuriant sportinius batelius svarbu ne tik jų lengvumas, patvarumas, bet ir tai, kad jie būtų stabilūs, leidžiantys atlikti staigius ir tikslius judesius, t.y. apsaugotų nuo traumų ir leistų jaustis patogiai. Pavyzdžiui, 43 dydžio bateliai sveria tik 350 gramų“, – teigia UAB „Sportland LT“ atstovas. Jis pasakoja, kad sportinių batelių kūrybą galima prilyginti pastatų architektūrai – kaip statomas pastatas turi turėti laikomąsias konstrukcijas, taip ir bateliai konkrečiose vietose turi turėti sugeriančias smūgius paminkštintas vietas, stabilizatorius, atramas ir t.t. – viskas turi būti tiksliai apskaičiuota. Rinktinės bateliai pagaminti JAV, jie fanams bus pardavinėjami tik Lietuvoje, oficialaus „Nike“ atstovo „Sportland“ bei „CitySport“ parduotuvėse. Batelių kaina sieks apie 500 litų.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius