Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prancūzijos rinktinės ir NBA lygos žvaigždė Tony Parkeris atvyks į Europos krepšinio čempionatą Lietuvoje

NBA lygos žvaigždė Tony Parkeris pažadėjo atvykti į šiais metais Lietuvoje vyksiantį Europos vyrų krepšinio čempionatą, kuriame tikisi vesti Prancūzijos rinktinę į pergales.
Tony Parkeris
Tony Parkeris / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Šią vasarą būsiu Europos krepšinio čempionate“, – „Stade 2“ patvirtino 29 metų San Antonijaus „Spurs“ klubo įžaidėjas.

„Nekantrauju ir laukiu, kada čempionatas prasidės. Mes turime tikrai puikią komandą. Kalbėjau su kitais rinktinės kandidatais ir jie visi yra labai motyvuoti. Esu sužavėtas, kokią rinktinę mes turėsime“, – pasakojo dėl NBA lygos čempionų žiedų šiuo metu kovojantis T.Parkeris.

Prancūzas neslėpė, jog triumfas su rinktine būtų itin saldus. „NBA lygoje aš laimėjau viską ir padariau tai labai greitai. Laimėti su rinktine būtų ypatinga, nes to laukiau taip ilgai“, – pabrėžė T.Parkeris.

Anot jo, Prancūzijos sėkmė rugpjūčio 31 – rugsėjo 18 dienomis Lietuvoje vyksiančiame Europos čempionate priklausys nuo Joakimo Noah (Čikagos „Bulls“).

„Europoje labai svarbus yra žaidimas po krepšiu, todėl J.Noah gali tapti labai svarbia mūsų komandos dalimi. Aš tikiuosi, jog jis galės padėti mūsų rinktinei“, – pridūrė T.Parkeris.

Paskutinį kartą Prancūzijos rinktinės marškinėlius T.Parkeris vilkėjo 2009 metų Europos krepšinio čempionate Lenkijoje, o jo vedami prancūzai tada užėmė 5 vietą. Pasaulio čempionatą pernai Turkijoje prancūzų lyderis praleido motyvuodamas poilsiu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius