Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rinktinės žaidimas prieš Serbiją sužavėjo ir Andrių Kubilių: „Galime labai daug pasiekti“

Europos vyrų krepšinio čempionatas Lietuvoje organizacine prasme vyksta sklandžiai, o puikų komandinį žaidimą trečiadienį pademonstravusi Lietuvos komanda jame gali daug pasiekti, ketvirtadienį sakė premjeras Andrius Kubilius.
Andrius Kubilus
Andrius Kubilius / FIBA/Liusjeno Kulbio nuotr.

„Čempionatas iki šiol organizacine prasme vyksta tikrai labai neblogai. Galiu pasidžiaugti, kad mūsų bendradarbiavimas su pagrindiniais čempionato organizatoriais per visą pasirengimo laiką buvo puikus“, – Žinių radijui sakė premjeras.

Po trečiadienį iškovotos įspūdingos pergalės prieš Serbiją rezultatu 100:90 ministras pirmininkas pirmiausia atkreipė dėmesį į puikų komandinį žaidimą.

„Norisi pasidžiaugti ir pasveikinti komandą už puikų komandinį žaidimą. Jeigu taip seksis žaisti ir toliau, tai galime labai daug pasiekti“, – kalbėjo A.Kubilius.

Įveikusi Serbiją Lietuvos komanda žengė svarbų žingsnį ketvirtfinalio link. Penktadienį Europos čempionate Lietuva susitiks su Prancūzija, kuri iki šiol nepatyrė nė vieno pralaimėjimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius