Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ryškiausias krepšinio žvaigždes matys ir Mykolo Romerio universiteto sporto salė

Dirkas Nowitzkis, Tony Parkeris, Pau ir Marcas Gasoliai, Juanas Carslosas Navarro – tai tik dalis aukščiausio kalibro Europos krepšinio žvaigždžių, kurios rungtynėms ruošis Vilniuje, Ateities gatvėje, esančioje Mykolo Romerio universiteto (MRU) sporto salėje.
MRU salėje treniruotę surengė ir Gruzijos ekipa
MRU salėje treniruotę surengė ir Gruzijos ekipa / nuotr.

Europos vyrų krepšinio čempionato kovoms persikėlus į Vilnių, 12 stipriausių turnyro komandų kovoja „Siemens“ arenoje. Apie 10 tūkstančių žiūrovų talpinančiuose sporto rūmuose iki rugsėjo 12 dienos kasdien įvyks po 3 mačus. Kiekviena į antrą etapą patekusi komanda rungtyniaus kas antrą dieną.

Tomis dienomis, kuomet nevyks varžybos, visos rinktinės savo treniruotes rengs čempionato treniruočių aikšte tapusioje MRU sporto salėje. Antradienį šią salę jau išbandė visos F grupės komandos. Graikijos, Slovėnijos, Rusijos, Makedonijos, Gruzijos ir Suomijos rinktinės didesnių nusiskundimų treniruočių sąlygomis neturėjo.

Tiesa, trečiadienį po pietų treniruotę pradėję Gruzijos krepšininkai užtruko šiek tiek ilgiau nei buvo galima, tad tiek makedonų, tiek ir suomių pratybos prasidėjo vėliau nei planuota. Lygiai 17 val. į MRU salę atvykę Suomijos krepšininkai buvo priversti maždaug 10 minučių stoviniuoti vestibiulyje. Galiausiai suomiai neiškentė ir tiesiog įsibrovė į vidų. Tuo metu treniruotės dar nebaigusiems makedonams neliko nieko kita kaip tik palikti salę.

„Treniruočių sąlygos yra tikrai geros. Jos niekuo neprastesnės nei buvo Alytuje“, – tvirtino Makedonijos rinktinės treneris Marinas Dokuzovskis.

Prieš 3,5 metus pastatytoje MRU salėje dar 2010 metų pabaigoje lankėsi „FIBA-Europe“ atstovai. Nuodugniai patikrinę pačią aikštelę bei rūbines, delegatai neturėjo didesnių priekaištų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius