Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šarūnas Jasikevičius po mačo su makedonais atsiribojo nuo kritikos: „Net nelindau į internetą“

Šarūnas Jasikevičius po pergalės prieš Slovėniją, kuri užtikrino Lietuvai kelialapį į olimpinį atrankos turnyrą, teigė, kad pernelyg didelio džiaugsmo šis pasiekimas nesuteikia.
Šarūnas Jasikevičius (dešinėje)
Šarūnas Jasikevičius (dešinėje) / FIBA/Liusjeno Kulbio nuotr.

„Pagrindinį tikslą įvykdėme. Nors užsitikrinome vietą olimpinės atrankos turnyre, rūbinėje didelio džiaugsmo nėra. Visi šį čempionatą prisimins kaip čempionatą, kurio ketvirtfinalyje pralaimėjome makedonams. Tokia realybė“, – kalbėjo Š.Jasikevičius.

„Dabar niekam neįdomu, kiek žmonių esame praradę ir su kokia sudėtimi žaidžiame. Visi prisimins tik pralaimėjimą makedonams“, – pridūrė įžaidėjas.

Draugiškose rungtynėse lietuviai slovėnams pralaimėjo dukart. Pasak Šaro, rugpjūtį patirtos pamokos naudos davė. „Kai žaidėme su jais Klaipėdoje, daug taškų prarasdavome per ketvirčių pabaigas. Teko prisiminti jų derinius. Klaipėdoje jie darė kažką panašaus, ką ir čia lemiamos atakos metu. Šįkart pavyko apsiginti.“

„Iš pradžių keista buvo matyti pustuštę salę, bet vėliau susidarė puiki atmosfera ir vėl reikia padėkoti sirgaliams už palaikymą“, – pridūrė Šaras.

Lietuvos rinktinei Europos čempionate liko vienos rungtynės – kova dėl penktosios vietos. Š.Jasikevičius tikina, kad į šį mačą ranka numoti negalima: „Visąlaik geriau būti viena pakopėle aukščiau. Būti Europos penketuke geriau nei būti šešetuke, ypač kai žaidi namuose.“

Paklaustas, kodėl per minutės pertraukėles dalijo daugybę patarimų komandos draugams, Šaras aiškino, jog turėjo priekaištų dėl žaidimo gynyboje. „Mes vėl jiems daug taškų dalijome gindamiesi du prieš du. Stengiausi padėti, bet vis tiek labai daug klydome“, – kalbėjo Š.Jasikevičius.

Krepšininkas tikino, kad po mačo su makedonais atsiribojo nuo žiniasklaidos pranešimų. „Kritika? Visąlaik ji būna. Žinote, esu krepšinio fanatikas, skaitau viską, žiūriu visas rungtynes – moterų, vaikų, vyrų, bet vakar nelindau į internetą. Teko nuo to atsiriboti ir susikaupti šios dienos rungtynėms. Nes jų kaina buvo taip pat didžiulė. Ar sunkiai užmigome? Pusė mūsų visai nemiegojo, bet kam tai įdomu“, – teigė krepšininkas.

VIDEO: 15min.lt - Šarūno Jasikevičiaus interviu po rungtyniu su Slovėnija

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius