Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sergio Scariolo: visos Ispanijos rinktinės vardu dėkoju Lietuvos žmonėms už nuoširdumą ir puikiai surengtą čempionatą

Ispanijos rinktinės treneris Sergio Scariolo po pusfinalio rungtynių vykusioje spaudos konferencijoje visos ispanų delegacijos vardu padėkojo Lietuvai ne tik už puikiai suorganizuotą čempionatą, bet ir žmonių nuoširdumą, kurį ispanai jautė visos viešnagės Lietuvoje metu.
Amberis ir Sergio Scariolo
Amberis ir Sergio Scariolo / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Finalo dieną mūsų mintys bus kitur, todėl noriu pasinaudoti proga ir šiandien padėkoti Lietuvos žmonėms. Visas tas 20 dienų, kurias praleidome Lietuvoje, jautėme lietuvių nuoširdumą, šilumą ir palaikymą.

Visąlaik jautėme lietuvių norą padėti, ir tai mus privertė jaustis kaip namuose. Lietuviai įdėjo visą širdį, organizuodami šį čempionatą, ir tai mes jautėme. Tiek arenose, tiek už jų ribų lietuviai sukūrė puikią atmosferą, tai išties krepšiniu gyvenantys žmonės.

Mums didelė garbė tokias svarbias varžybas žaisti šioje šalyje. Visos Ispanijos rinktinės vardu dėkojame Lietuvai už aukščiausiu lygiu surengtą čempionatą. Mums buvo didelis malonumas čia žaisti“, – kalbėjo S.Scariolo.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius