Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sergio Scariolo: žengėme didelį žingsnį į priekį

Ispanijos ir Serbijos rungtynėse lauktos intrigos nebuvo – ispanai pergalę pelnė be didesnio vargo, nė karto neleisdami varžovams išsiveržti į priekį.
Ispanijos vyrų krepšinio rinktinės treneris Sergio Scariolo
Ispanijos vyrų krepšinio rinktinės treneris Sergio Scariolo / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Rungtynių rezultatas – 84:59. Europos krepšinio čempionato antrajame etape serbai dar neiškovojo nė vienos pergalės, ir dėl kelialapio į ketvirtfinalį sekmadienį kovos su Turkijos komanda.

Serbijos rinktinės strategas Dušanas Ivkovičius po pralaimėjimo teigė, kad ispanai šiandien buvo absoliučiai geresnė komanda. „Jų užsivedimas buvo ypatingai didelis“, – pridūrė D.Ivkovičius.

„Galime didžiuotis savimi, kad prieš tokią komandą, kaip Serbija, laimėjome 25 taškų skirtumu. Visas 40 minučių žaidėme gerai, ir kiekvienas aikštelėje pabuvojęs mūsų žaidėjas nuveikė didžiulį darbą“, – kalbėjo Ispanijos rinktinės įžaidėjas Jose Manuelis Calderonas.

Tuo tarpu ispanų treneris Sergio Scariolo dėkojo žaidėjams už nusiteikimą. „Yra daug priežasčių, kodėl šiandien galime būti patenkinti. Esu dėkingas žaidėjams už nusiteikimą. Puikios pastangos, puikus žaidimo tempas visas 40 minučių. Beveik visi statistiniai rodikliai džiugina, tik tritaškių pataikymas galėtų būti geresnis (5/17, 29 proc.). Tačiau vėlgi – mes metame iš gerų pozicijų, tiesiog nekrenta. Sunku tikėtis tokio pataikymo, kaip mače su Lietuva, tačiau tritaškų pataikymas galėtų būti geresnis. Nepaisant to, esame laimingi. Žengėme didelį žingsnį į priekį – ne dėl to, kad laimėjome, o dėl to, kaip laimėjome“, – kalbėjo S.Scariolo. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius