Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Simas Jasaitis: „Dabar pats laikas išsilaižyti visas žaizdas“

Lietuvos rinktinės krepšininkui Simui Jasaičiui artėjančias dvi savaites teks praleisti su sugipsuota ranka. Medikai sportininkui atliko smulkią dešiniojo delno operaciją, kuri rimtesnių pasekmių žaidimui neturės. „Nieko rimta, čia kaip pirštą įsipjauti. Nėra dėl ko jaudintis“, – 15min.lt tikino krepšininkas.
Simas Jasaitis
Simas Jasaitis / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Gegužės pabaigoje S.Jasaičiui Kauno klinikose jau buvo operuota dešinioji kirkšnis, kurios siūles būtent šiandien sportininkas išvyko traukti į Kauną.

Pastarąsias dienas aplinkinių žvilgsnį patraukė Vilniaus „Lietuvos ryto“ žaidėjo sugipsuota žaizda, tačiau pats S.Jasaitis tikina, kad rankos reabilitacija užtruks neilgai. „Po kelių savaičių jau imsiu kamuolį į rankas. Jau dabar galiu ir vairuoti, ir batų raištelius susirišti“, – sakė jis.

Pasirodo krepšininkui, kas porą metų operuojamas ant dešiniojo delno iškilęs gumbelis. „Pas mano senelę yra toks pats gumbelis. Matyt, paveldėjau, tačiau nesportuojančiam žmogui jis netrukdo gyventi. Po paskutinės operacijos žaizda sugijo prastai, todėl trūkinėjo sausgyslės, tekdavo nuolat ranką ar bintu apsitvarstyti, ar pleistrą klijuoti. Buvo skausminga ir nemalonu“, – 15min.lt pasakojo S.Jasaitis.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Simas Jasaitis
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Simas Jasaitis

Po sunkaus sezono žaidėjas ketina keletą savaičių skirti atostogoms, tačiau, kaip pats tvirtina, jų dar nesuplanavo.

„Dabar pats laikas išsilaižyti visas žaizdas. Dar kelias savaites pailsėsiu, o tada jau kibsiu į treniruotes“, – teigia S.Jasaitis.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius