Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Smūgis rinktinei: Roberto Javtoko trauma rimta – išniro alkūnė

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė patyrė rimtą smūgį. Komandos kapitonas Robertas Javtokas saldžia pergale (88:76) ketvirtadienį prieš ispanus pasibaigusiame mače patyrė sunkią traumą. Pirminiais duomenimis, krepšininkui išniro kairės rankos alkūnė ir dilbis.
Rungtynių akimirka
R.Javtokas susižeidė po šios M.Gasolio pražangos. / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Greičiausiai išniro alkūnė ir dilbis. Darbo visai nakčiai. Darysime rezonansinį tyrimą“, – optimizmu nespinduliavo rinktinės gydytojas Vytenis Trumpickas.

Tuo tarpu rinktinės vyriausiasis treneris Kęstutis Kemzūra neprarado vilties, kad vienas svarbiausių komandos ramsčių galės žaisti jau po dviejų savaičių startuosiančiame Europos čempionate.

„Aš tikiu ir pasitikiu mūsų gydytojais, kurie yra padarę ne vieną stebuklą. Tikiuosi geriausio, tačiau kol kas daugiau nieko negaliu pasakyti“, – teigė K.Kemzūra.

R.Javtokas susižeidė trečiajame rungtynių kėlinyje. Lietuviams triuškinant ispanus (55:35), neišlaikė Marco Gasolio nervai. Jis šiurkščiai sustabdė R.Javtoką, kuris nesėkmingai nusileido ant žemės ir krisdamas susižalojo ranką.

Skausmo perkreiptu veidu rinktinės kapitonas paliko aikštelę, tačiau vėliau sutvarstytas grįžo ant atsarginių žaidėjų suolelio.

Mače su ispanais susižeidė ir Darius Songaila. Anot V.Trumpicko, krepšininkui nieko rimto nenutiko. „D.Songailai nutirpo ranka. Greičiausiai buvo užspaustas nervas“, – teigė rinktinės gydytojas.

Visgi, kaip po rungtynių sakė K.Kemzūra, jis greičiausiai nerizikuos D.Songailos sveikata ir penktadienio rungtynėse Panevėžyje su Rusija į aikštelę jo neleis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius