Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trečias ketvirtfinalis: „Aiškūs favoritai – prancūzai“

Europos krepšinio čempionate Lietuvoje tęsiasi ketvirtfinalių kovos. Ketvirtadienį ant Kauno „Žalgirio“ arenos parketo susitiks tik kartą šiame čempionate pralaimėję, kai be pagrindinių lyderių nesipriešino ispanams, prancūzai ir graikai.
Tony Parkeris
Tony Parkeris / „Scanpix“ nuotr.

„Aiškūs favoritai – prancūzai. Labai skiriasi žaidimo kokybė. Patys patyrėme, kad prancūzų ekipoje yra labai gerai suderinti tiek puolimo, tiek gynybos veiksmai. Ankstesnės bėdos, kurios buvo prancūzų Achilo kulnas (taktinis pasiruošimas, nemokėjimas žaisti prieš aikštės gynybą, motyvacijos stoka), yra visiškai eliminuotos“, – Prancūzijos rinktinę gyrė 15min.lt kalbintas krepšinio ekspertas Rūtenis Paulauskas.

Anot jo, Kauno „Žalgirio“ stratego Iliaso Zouro treniruojamiems graikams labiausiai trūksta žvaigždžių, kurios liko namuose.

„Graikai į šį čempionatą neatsivežė geriausių įžaidėjų – Theodoro Papalouko, Dimitrio Diamantidžio, Vassilio Spanoulio – ir jiems tai stipriai atsiliepia. Graikai kaunasi tikrai labai garbingai, gražiai ir yra verti pačio didžiausio pagyrimo, tačiau įveikti prancūzus tų žmonių, kuriuos jie turi, nepakaks“, – pridūrė R.Paulauskas.

Prancūzų ir graikų poros nugalėtojas pusfinalyje žais su rusais arba serbais. Kitas „Eurobasket 2011“ pusfinalis jau yra aiškus. Jame žais Europos čempionės titulą ginanti Ispanija ir krepšinio stebuklus kurianti Makedonija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius