Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Valdemaras Chomičius: „Jei Mindaugas Lukauskis išlaikys tokią formą, gali patekti į 12-uką“

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės vyriausiojo trenerio asistentas Valdemaras Chomičius teigė, jog po pirmųjų pralaimėtų rungtynių Europos čempionato pasirengime lietuvių komandoje nusiminimo ženklų nematyti.
Mindaugas Lukauskis
Mindaugo Lukauskio akcijos patekti į rinktinės 12-uką – auga. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Anot V.Chomičiaus, rinktinės vyrai tik baigė fizinį pasirengimą ir paėmė kamuolį į rankas, tad pralaimėjimo Slovėnijai rimtai vertinti nereikėtų.

Strategą labiausiai nustebino rinktinės kandidato Mindaugo Lukauskio žaidimas.

„Mindaugas gerai gynėsi, laiku atkovojo kamuolį ir nudirbo gerą darbą. Manau, kad jei išlaikys tokią formą, gali patekti į dvyliktuką“, – radijo stočiai „Laluna“ sakė V.Chomičius.

Rinktinės vyriausiojo trenerio asistentas teigė, jog mače su slovėnais visi rinktinės krepšininkai vykdė jiems skirtas užduotis.

V.Chomičiaus teigimu, jei reikėtų krepšininkų pasirodymą įvertinti balais, tai visiems parašytų tik po aukščiausią įvertinimą.

Šeštadienį Lietuvos vyrai Klaipėdoje surems ginklus su Čekijos nacionaline rinktine.

Vyriausiasis rinktinės treneris Kęstutis Kemzūra nusprendė, jog šiose rungtynėse nežais Mantas Kalnietis, Robertas Javtokas, broliai Darjušas ir Kšyštofas Lavrinovičiai bei Rimantas Kaukėnas.

„Rungtynėse su Čekija toliau spręsime savo problemas. Svarbu, kaip atrodys krepšininkai, kurie nerungtyniavo su čekais. Toliau stiprinsime puolimo derinius, atlikimą. Kiekvienoje treniruotėje norime tapti geresniais. Stengsimės mažinti klaidų skaičių, stiprinti kovą dėl atšokusiu kamuolių. Nemanau, kad mes kažką visiškai klaidingai darome – mums tik reikia daugiau laiko“, – kalbėjo K.Kemzūra.

Po mačo su Čekija K.Kemzūra pažadėjo paskelbti trijų krepšininkų pavardes, kurie turės palikti rinktinę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius