Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Viasat“ krepšinio reporteriu tapo krepšinio treneris iš Onuškio

Sekmadienį buvo išrinktas „Viasat“ krepšinio reporteris. Juo tapo energija trykštantis krepšinio treneris iš Onuškio Audrius Miškinis vardan „Viasat“ krepšinio reporterio darbo atsisakęs karjeros užsienyje.
Europos krepšinio čempionate dirbs ir tautos reporteris.
Europos krepšinio čempionate dirbs ir tautos reporteris. / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Netrukus keturiasdešimtmetį švęsiantis entuziaztingas vyras su šeima gyvena Onuškyje (Rokiškio r.). Audrius krepšinyje – ne naujokas, jis yra žaidęs krepšinį Vokietijoje ir Rokiškio pirmenybėse, mokęs krepšinio paslapčių vaikus. Nors vasarą planavo išvykti dirbti į užsienį, tačiau giliai širdyje vylėsi galėsiąs likti ir gyvai pamatyti Europos krepšinio čempionatą. Svajonės tapo realybe ir trauktis nebuvo kur. Jis nugalėjo, projekto finale nurungęs jaunus ir perspektyvius varžovus – Vytenį Vinciūną, Kristupą Jomantą, Jaunių Sarapą ir Vaidotą Zajarską.

„Šalyje, kur krepšinis – antroji religija, gausu šios sporto srities meistrų. Todėl nenuostabu, kad projektas sulaukė didžiulio susidomėjimo, finale turėjome pačius stipriausius. Apsispręsti buvo labai sunku. Tikime, kad išrinkome geriausią“, – sakė komisijos narys Mindaugas Stasiulis.

Nugalėtojas iki šiol negali patikėti jam nusišypsojusia sėkme. Gyvenime optimistu ir kovotoju save vadinantis Audrius sako svajojęs sudalyvauti Europos krepšinio čempionate, tačiau kad galės būti taip arti veiksmo jam vis dar atrodo tarsi stebuklas.

„Siekti šių garbingų ir atsakingų pareigų nusprendžiau vos išgirdęs apie projektą. Krepšinis – didžioji mano gyvenimo dalis – ir pats žaidžiu, ir kitus mokau. Iki šiol negaliu patikėti, kad būtent man patikėta tapti tautos atstovu svarbiausiame metų sporto renginyje“,- džiaugėsi projekto nugalėtojas Audrius Miškinis.

Projekto koordinatorių Mindaugą Rainį labiausiai sužavėjo laimėtojo nuoširdumas. „Audrius itin atitiko vieną pagrindinių projekto idėjų – TAUTOS reporteris – paprastas, nuoširdus ir sykiu išmanantis sritį, į kurią ketina pasinerti“, – gerų žodžių nugalėtojui negailėjo tautos reporterio treneris.

Auksinis bilietas, atveriantis duris į visus Europos krepšinio čempionato renginius, jau Audriaus Miškinio rankose. Beliko patobulinti techninius bei žurnalistinius įgūdžius ir kibti į darbus bei pildyti tautos norus. Bendra kalba tarp lietuvių ir „Viasat“ krepšinio reporterio jau rasta. Tai – krepšinis. 

VIDEO: VIASAT Krepšinio Reporteris - aštunta laida

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius