Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Viktoras Chriapa greičiausiai praleis rungtynes su Lietuva

Rusijos vyrų krepšinio rinktinės puolėjas Viktoras Chriapa greičiausiai praleis trečiadienio rungtynes Maskvoje su Lietuvos nacionaline komanda. Anot 29 metų 203 сm ūgio krepšininko, jis dar nesijaučia taip tvirtai, kad galėtų rungtyniauti.
Viktoras Chriapa
Viktoras Chriapa / „Scanpix“ nuotr.

„Aš tikrai noriu žaisti prieš Lietuvą, tačiau suprantu, kad kol kas turiu rūpintis savimi. Viskas paaiškės trečiadienį, tačiau spėju, kad šįkart į aikštelę dar neišbėgsiu“, – antradienį kalbėjo V.Chriapa.

Krepšininkas kol kas praleido visus kontrolinius Rusijos rinktinės mačus, tačiau nacionalinės komandos vyriausiasis treneris Davidas Blattas yra patvirtinęs, kad V.Chriapa rungtyniaus Europos čempionate Lietuvoje.

Nepaisant V.Chriapos netekties, rusai rungtynėse rengiasi pasirodyti pilnos sudėties. Ekipai turėtų atstovauti ir jos lyderis Andrejus Kirilenka.

Rinktinės gynėjas Antonas Ponkrašovas tikina, kad rusai kontrolinėms rungtynėms su Lietuva ruošiasi kaip bet kuriam kitam mačui. Pasak 25 metų krepšininko, lietuvių autoritetas Rusijos nebaugina.

„Praėjo dienos, kai bijojome priešininkų. Lietuva – gera ir stipri komanda. Sakyčiau, viena čempionato favoričių. Susitikimas bus gera treniruotė mums, tikras išbandymas, tačiau baimės nejaučiame“, – Rusijos žiniasklaidai kalbėjo A.Ponkrašovas.

Rusai Europos čempionate varžysis D grupėje. Šioje grupėje taip pat kausis Bulgarijos, Gruzijos, Ukrainos, Belgijos ir Slovėnijos krepšininkai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius