2011 09 06 /17:08

Vilniaus policija primena, kad Vilniuje bus ribojamas eismas aplink „Siemens“ areną

Vilniaus policija krepšinio aistruoliams ir visiems miesto gyventojams primena, kad sostinėje vykstant Europos vyrų krepšinio čempionato kovoms bus ribojamas eismas aplink „Siemens“ areną.
Policija
Policija / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

15min.lt jau skelbė, kad Vilniuje prasidėjus Europos vyrų krepšinio čempionato kovoms bus smarkiai apribotas transporto judėjimas ir automobilių statymas aplink „Siemens“ areną, pareigūnai prognozuoja transporto spūstis.

Antradienį sostinės policija tai dar kartą priminė.

„Prašome vairuotojus būti atidžiais, stebėti kelių eismo ženklus, vadovautis policijos pareigūnų nurodymais“, - rašoma Vilniaus policijos priminime.

Judėjimo prie Vilniaus „Siemens“ arenos apribojimų planą rasite čia.

Vilniaus savivaldybės schema/Eismo pakeitimai Vilniuje krepšinio cempionato metu
Vilniaus savivaldybės schema/Eismo pakeitimai Vilniuje krepšinio cempionato metu

Papildyta: Apie eismo organizavimo pasikeitimus informuoja ir sostinės savivaldybė. Pasak pranešimo, rugsėjo mėnesio 7–12 d. nuo 6 val. iki 24 val. draudžiama statyti automobilius Kalvarijų gatvės dalyje tarp J. Kazlausko ir Ozo gatvių, Geležinio Vilko gatvės dalyje tarp J. Kazlausko ir Ozo gatvių, Ozo gatvės dalyje tarp V. Gerulaičio ir Kalvarijų gatvių, J. Ralio gatvėje bei Vilniaus arenos prieigose.

Rugsėjo 7–12 d. nuo 14 val. iki 24 val. bus draudžiamas eismas J. Ralio, V. Gerulaičio gatvėse bei Vilniaus arenos prieigose.

Atsižvelgiant į eismo srautus ir policijos prevencijos priemones, eismo ribojimas galimas Ozo g. dalyje tarp Geležinio Vilko ir Kalvarijų gatvių; Kalvarijų gatvės dalyje tarp Žvalgų ir Ozo gatvių.

Rugsėjo 7–12 d. nuo 14 val. iki 24 val. laikinai bus įvestas vienpusis eismas J. Kazlausko g. ir Žvalgų g. dalyje tarp Trinapolio ir Verkių gatvių. Minėtose gatvėse bus numatomas automobilių ir autobusų parkavimas. Transporto priemonių parkavimas taip pat numatomas ir prie greta esančių didžiųjų prekybos centrų, esančių šalia Ozo, Kalvarijų, P. Lukšio gatvių.

Siekiant išvengti transporto eismo kamščių, sirgalių savivaldybė prašo į varžybas vykti viešuoju transportu, iš anksto planuoti savo kelionės laiką bei maršrutą.

Eismo dalyviai prašomi būti atidžiais, stebėti kelio ženklus ir laikytis kelių eismo taisyklių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius