-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skandalas: Ukraina liks be „Eurovizijos“!

Ukrainos „Eurovizijos“ atrankos turą krečia skandalai.
Anastasija Prichodko, Ukraina
Anastasija Prichodko, Ukraina

15min.lt straipsniai apie „Euroviziją“

Kijevo miesto Ševčenkos rajono teismas uždraudė rengti Ukrainos nacionalinį atrankos finalą. Ieškinį teismui pateikė Ukrainos dainininkė Anastasija Prichodko, išgarsėjusi po to, kai laimėjo „Žvaigždžių fabriko 7“ konkursą.

Iki šiol neįvardyti ir pusfinalių nugalėtojai. Nes, anot žiniasklaidos, atranka vyko grubiai pažeidžiant taisykles. Tarkime, kai kurie komisijos nariai tuo pat metu buvo ir dalyvių prodiuseriai.

Kaip teigia renginio prodiuserė Jelena Mozgovaja, visos atrankos metu Nacionalinė Ukrainos telekompanija ir jos surinkta komisija darė vieną klaidą po kitos, nesilaikė taisyklių. Dėl šios priežasties garsioji A.Prichodko nedalyvavo pusfinalyje ir prarado teisę atstovauti Ukrainai „Eurovizijoje“. Kita vertus, ta pati J.Mozgovaja spaudoje buvo apkaltinta „akivaizdžiu palankumu Anastasijai“. Arba dar blogiau. Prodiuserę kaltino kyšininkavimu ir kitokiomis nuodėmėmis.

Aklavietė

Anastasija dabar reikalauja iš naujo surengti pusfinalį ir pakeisti komisiją! Turint omeny, kad Anastasija turi daug užtarėjų Ukrainos ir Rusijos šou versle, jos ieškinį reikėtų vertinti labai rimtai. Tuo pat metu dainininkė dalyvauja ir Rusijos nacionalinėje atrankoje.

Bėda ta, kad iki kovo 16 d. Ukrainos nacionalinis TV kanalas turi pranešti „Eurovizijos“ rengėjams, kas atstovaus šaliai. Televizijos vadovai savo kaltę neigia ir teigia, kad Anastasija naudojasi įtaka ir daro spaudimą. Teismas apskritai sustabdė atranką, todėl Ukrainos nacionalinis konkursas atsidūrė aklavietėje.

Važiuos be konkurso?

Tuo tarpu Nacionalinės Ukrainos telekompanijos viceprezidentas Romanas Nedzelskis tvirtina, kad, jei reikės, „Eurovizijos“ dalyvis bus išrinktas ir be konkurso. Kaip Vierka Serdiučka užpernai...

Priminsime, kad „Eurovizijos“ konkursas gegužės 16 d. vyks Maskvoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius