Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2010 07 14

Messi paprašė Maradoną likti Argentinos rinktinėje

Argentinos futbolo nacionalinės komandos puolėjas Lionelis Messi pareiškė, kad norėtų ir toliau rinktinės vyriausiojo trenerio poste matyti Diego Maradoną, praneša „Associated Press“.
L.Messi norėtų, kad D.Maradona liktų
L.Messi norėtų, kad D.Maradona liktų. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Po triuškinamo pralaimėjimo 0:4 pasaulio čempionato ketvirtfinalyje Vokietijos futbolininkams Argentinos rinktinės strategas D.Maradona pareiškė, kad jo ciklas nacionalinėje komandoje baigėsi, tačiau oficialiai nepaskelbė atsistatydinantis.

L.Messi pabrėžė, kad sprendimą dėl ateities Argentinos komandoje D.Maradona turi priimti pats. „Barcelona“ puolėjo žodžiais, argentiniečių komanda turi augti ir judėti į priekį. L.Messi priminė, kad jau artėja draugiškos rungtynės, o 2011 metais Amerikos čempionatas vyks Argentinoje.

Kalbėdamas apie pasaulio čempionatą futbolininkas prisipažino, kad šis turnyras nenusisekė nei jam pačiam, nei rinktinei. Anot jo, visi rinktinės žaidėjai tikėjosi prasibrauti toliau nei į ketvirtfinalį. „Tačiau dabar jau nieko nepakeisi“, – pridūrė argentinietis.

L.Messi trečiadienį Panamoje rengia labdaringas rungtynes tarp savo draugų ir likusio pasaulio. Su argentiniečiu spaudos konferencijoje rungtynių išvakarėse dalyvavo brazilas Lucio, italas Marco Materazzi ir vokietis Kevinas Kuranyi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius