Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 07 07

Olandų futbolininkui pusfinalyje išmušė dantį (video)

Olandų saugas Demy de Zeeuw po pasaulio čempionato pusfinalio rungtynių su Urugvajumi turėjo kreiptis į odontologą. Varžovas koja pataikė jam į veidą ir išmušė dantį, rašo indiaserver.com.
Demy de Zeeuw per susidūrimą su varžovų išmušė dantį
Demy de Zeeuw susidūrimas su varžovu kainavo brangiai. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Dantį olandas pametė pirmame kėlinyje, kai griūdamas ant nugaros Martinas Caceresas koja pataikė jam į žandikaulį. Gavęs pirmąją pagalbą D.de Zeeuw galėjo tęsti rungtynes, tačiau per pertrauką buvo pakeistas. Vietoj jo į aikštę išbėgo Rafaelis van der Vaartas.

Sužeistas saugas buvo nuvežtas į ligoninę, nes įtarta, kad jam skilo žandikaulis. Ši diagnozė nepasitvirtino. Olandijos rinktinės atstovų žodžiais, grįžęs iš ligoninės D.de Zeeuw prisidėjo prie triumfuojančios komandos. Olandai įveikė varžovus 3:2 ir po 32 metų pertraukos pateko į finalą.

D.de Zeeuw nėra pagrindinės olandų komandos žaidėjas. Pusfinalyje jis pakeitė dėl diskvalifikacijos negalėjusį žaisti Nigelį de Jongą. Gali būti, kad finale jis aikštėje nepasirodys.

Pasaulio čempionato finalas PAR vyks liepos 11 dieną. Olandų varžovas paaiškės trečiadienį vakare po antrųjų pusfinalio rungtynių tarp Vokietijos ir Ispanijos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius