-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 06 18

Perdegusios anglų žvaigždės neįveikė kovingųjų alžyriečių (nuotraukos, statistika, komentarai)

Pietų Afrikos Respublikoje vykstančio pasaulio futbolo čempionato C grupės antrose rungtynėse viena iš turnyro favoričių vadinta Anglijos rinktinė penktadienį dvikovą su pasiaukojančiais ir kovingais Alžyro futbolininkais baigė be įvarčių – 0:0.
Rungtynių akimirka
Anglai neranda pergalių recepto. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Pasaulio čempionato pradžioje Anglijos rinktinė sužaidė lygiosiomis 1:1 su JAV futbolininkais, o alžyriečiai 0:1 buvo priversti nusileisti Slovėnijos nacionalinei komandai.

Daugiau naujienų iš pasaulio futbolo čempionato rasite paspaudę čia.

Mačas tarp Anglijos ir Alžyro vyko Keiptauno stadione „Green Point“, kuriame telpa 64,1 tūkst. žiūrovų. Mačo arbitras – uzbekas Ravshanas Irmatovas.

Rungtynės prasidėjo be didesnės žvalgybos. Kitaip nei laukta, Alžyro futbolininkai ne tik sėkmingai gynėsi, bet ir pavojingai puolė. Anglijos rinktinė nedemonstravo to žaidimo, kokio iš jos laukia sirgaliai. Įpusėjus kėliniui ji atliko kelis pavojingus smūgius, tačiau Alžyro ekipos vartininkas laiku reagavo.

Alžyriečių gynyba veikė nepriekaištingai ir vis labiau vertė dvikovos favoritus nervintis. Anglai mėgino laimę tolimais smūgiais, tačiau rimtesnių problemų varžovams tai nesukėlė. Įpusėjus dvikovai rezultatas lygus – 0:0.

Po pertraukos anglų žaidimas nė kiek nepakito – jie ir toliau gana pasyviai rezgė pavienes atakas, o šias alžyriečiai nesunkiai nutraukdavo. Įdomu, kad Alžyro komanda daugiau kontroliavo kamuolį nei varžovai.

Anglų rinktinės žaidimas ir toliau visiškai nesiklijavo, jų desperatiškos pastangos liko bevaisės. Favoritų vardo nepateisinę Fabio Capello auklėtiniai antras rungtynes iš eilės baigė lygiosiomis ir komplikavo savo šansus prasibrauti į kitą etapą.

Geriausiu rungtynių žaidėju paskelbtas anglas Ashley Cole'as.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius