Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 06 16

Pietų Afrika namo deportuoja 17 sirgalių

Pietų Afrikos Respublika, kurioje šiuo metu vyksta visų dėmesį kaustančios pasaulio futbolo pirmenybės, ketina iš šalies deportuoti 17-a Argentinos futbolo sirgalių, įtariamų pažeidimais, pranešė policija. Argentiniečiai įvardyti kaip keliantys grėsmę viešajai tvarkai, kuri galėtų sužlugdyti pasaulio taurę, rašo BBC.
Futbolo gerbėjai
Futbolo gerbėjai / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Šie 17 asmenų įtraukti į pačios Argentinos sudarytą 800 chuliganų sąrašą, kuriems Argentinoje uždrausta dalyvauti futbolo varžybose. Dar penki futbolo sirgaliai iš Argentinos juodąjį žemyną paliko savo noru. Argentiniečiai buvo identifikuoti per ankstų trečiadienio rytą įvykusį policijos reidą, kurio metu netoli Pretorijos patikrinti 165 futbolo sirgaliai.

„Per reidą  17 iš 165 siegalių buvo identifikuoti kaip asmenys, kuriuos policija laiko nepageidaujamais futbolo varžybose, – teigiama policijos pranešime. – Šie žmonės dvejų varžybų metu buvo pastebėti bandantys patekti į stadionus be bilietų. Visi jie keletą kartų pažeidė įstatymus, kurstydami kitus aistruolius ir apskritai keldami problemų.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius