Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 06 10

Policija futbolo aistruolius ragina nevairuoti išgėrus

Lietuvos policijos Eismo priežiūros tarnyba kreipiasi į futbolo aistruolius ir ragina juos atsisakyti alkoholio, jei dar planuoja vairuoti.
„Soccer City“ stadionas
„Soccer City“ stadionas, kuriame vyks pasaulio čempionato finalas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Futbolas Policija

Šių metų birželio 11 dieną Pietų Afrikos Respublikoje, Johanesburgo „Soccer City“ stadione, prasideda 19-asis FIFA Pasaulio futbolo čempionatas. Jis tęsis visą mėnesį – iki liepos 11-osios, rašoma Eismo priežiūros tarnybos pranešime.

Atsižvelgdami į tai, Europos kelių policijos vadovai kreipiasi į futbolo aistruolius ir įspėja juos nevairuoti neblaiviems.

Europos kelių policijos tinklo (TISPOL) prezidentas Javier Sanchez Ferragut futbolo sirgalius kviečia atsakingai mėgautis šiuo renginiu: „Jei stebėsite rungtynes grupėje draugų, išsirinkite vairuotoją, kuris vartos tik gaiviuosius gėrimus. Mes nesiūlome nevartoti alkoholio stebint varžybas, tačiau raginame nevairuoti išgėrus. Būsimų finalinių varžybų stadionas talpina apie 95 tūkst. žiūrovų. Įsivaizduokite šiame stadione tribūną, kurioje lieka 10 tūkst. tuščių vietų. Tai simbolizuoja žmonių, kurių kasmet netenkame dėl neblaivių vairuotojų sukeltų eismo įvykių Europos keliuose, skaičių“.

Visose Europos šalyse, tarp jų ir Lietuvoje, policijos pareigūnai intensyviai kontroliuos vairuotojus, kad būtų išvengta nelaimių keliuose. Turime sugebėti saugiai džiaugtis ne tik vykstančio Pasaulio futbolo čempionato, bet ir vasaros akimirkomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius