Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ryto ritualas suteikia energijos

Kasdien nutinka daugybė nuostabių dalykų, kuriuos būtina pastebėti, nes jie mums įkvepia pozityvų mąstymą. O teigiamos mintys ne tik nuskaidrina rytmetį, o taip pat suteikia jėgų visai dienai. Energijos gali dovanoti ir maži asmeniniai ryto ritualai – nuo gardžios kavos puodelio su „belVitos“ pusrytainiais iki mielo raštelio mylimam žmogui... O šiandien jau ir internete galima dalintis savo ryto ritualais ir kartu su bendraminčiais pasveikinti kiekvieną rytą.
Ryto ritualas suteikia energijos
Pasveikink rytą! / belVitos nuotr.
Temos: 1 Ritualas

Maži ryto stebuklai – teigiamos mintys nuo ryto

Jau seniai mokslininkų įrodyta, kad mūsų fizinę būklę itin lemia emocinė savijauta. Vadinasi, kokios bus mūsų mintys, taip jausis ir mūsų kūnas. Jei mintys bus šviesios, pozityvios – jausimės kaip ant sparnų, norėsis kalnus nuversti. Ir priešingai, niūros, pesimizmo kupinos mintys užkraus ant mūsų pečių nematomą, bet labai sunkią naštą visai dienai. Pasakysite, na kas nėra atsikėlęs iš lovos ne ta koja? Tai tiesa! Bet koją galima pakeisti! Tereikia šiek tiek noro, nes yra viena paprasta tiesa – pozityviai mąstyti galima išmokti. Pirmiausia, pradėkime nuo pat ryto pastebėti mažus stebuklus savo gyvenime – vis anksčiau mus budinanti saulė, pražydusi vyšnios šaka, žalia šviesa gatvėje pakeliui į darbą. Tai nuostabūs dalykai, kurių aplink mus yra tūkstančiai, tačiau mes dažnai jų nebepastebime lėkdami, skubėdami, nesureikšmindami... O be reikalo!

Ryto ritualų galia – energija 4 valandoms

Ryte apskritai nerekomenduotina skubėti. Rytas – tai tas laikas, kai reikia atsakingai pasiruošti naujai dienai, pradedant jį šviesiomis mintimis, šypsena pasauliui ir dienos „sustygavimu“. Tuomet energijos ir pozityvaus požiūrio užteks mažiausiai 4 rytmečio valandoms, o visa diena bus sėkminga. Argi ne pakankama priežastis rasti jėgų atsikelti anksčiau?

O ar esate ką nors girdėję apie asmeninius mažus ryto ritualus? Tiesą sakant, dažnas juos turime, tik nesusimąstome, kokia jų reikšmė visai mūsų dienai. Kava su citrina, liežuvis sau veidrodyje, (ne)saulės pasveikinimas, ėjimas į dušą valso žingsniu... Tai neturi būti kažkas ypatinga, bet tai turi mus džiuginti, kelti ūpą ir suteikti energijos visam rytui. Gera pradžia – pusė darbo.

15min.lt nuotr./Palabink rytą!

Pasveikinkime kiekvieną rytą 

Dar vienas pozityvių minčių įkvėpimo šaltinis – dalintis su kitais. Ne tik jūs galite įkvėpti kitus, bet ir jūsų aplinka gali įkvėpti jus kitaip pažvelgti į supantį pasaulį. Lietuvoje jau gyvuoja nuo pat ryto pozityviai mąstyti kviečianti iniciatyva „Kviečia BELVITA: palabink rytą“. Užgimusi viename iš populiariausių socialinių tinklalapių „Facebook“, ši iniciatyva vienija žmones, kurie rytmetį siekia pradėti pozityviomis mintimis ir energingai. Iniciatyva „Kviečia BELVITA: palabink rytą“ skatina dalintis ryto ritualais, smagiais pastebėjimais, užfiksuotomis akimirkomis, kas aplink džiugina ir suteikia energijos visam rytui. Beje, aktyviausių iniciatyvos palaikytojų ir labintojų laukia „belVita“ prizai. 

Pavadinimas


 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius