Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šeši vasariški gėrimai, padėsiantys jums išlaikyti puikią figūrą

Ledinis limonadas karštą vasaros dieną iš ties gali numalšinti troškulį, tačiau jūsų kūno linijoms jis tikrai pakenks. Laimė, yra daug gaivinančių vasariškų gėrimų, kuriuos galite gerti nejausdami visiškai jokios kaltės, priešingai – juos gerdami galbūt netgi numesite pora kilogramų.
Pieniškas kokteilis
Pieniškas kokteilis gali būti pernelyg kaloringas. / Photos com. nuotr.

Maisto ekspertai atrinko 6 kokteilius, kuriuos gerdami pagerinsite savo sveikatą ir kūno linijas, – rašoma fitbie.msn.com tinklalapyje

1. „Paskanintas“ vanduo

Gerdami pakankamai vandens užtikrinsite tinkamą skysčių balansą savo organizme. Pasirodo, kad gerdami vandenį, jausitės daug sotesni, taigi ir valgyti nesinorės taip dažnai. Jeigu paprastas vanduo jums jau atsibodęs, galite jį paskaninti įberdami šviežių žolelių ar įpjaustydami citrusinių vaisių.

2. Arbūzų kokteilis

Kadangi arbūzuose yra labai daug vandens, šis kokteilis puikiai tiks norint atsigaivinti. Negana to, šiuose vaisiuose labai daug vertingų maisto medžiagų, pvz. likopeno ir aminorūgšties arginino. Atlikti tyrimai atskleidė, kad argininas gali sumažinti kūno riebalus ir padidinti raumenų masę.

3. Šalta mėtų arbata

Šis mėtų gėrimas yra ypač gaivinantis ir galintis sumažinti jūsų pilvuką. Pipirmėtė padeda skrandžiui suvirškinti riebalus. Todėl net ir daug riebalų turintys maisto produktai, pvz. mėsainiai ar kepsniai, bus greičiau suvirškinti.

4. Ananasų kokteilis

Šio gėrimo skonis lyg paplūdimio atostogos stiklinėje. Ananasuose gausu bromelaino, fermento, kuris padeda suskaidyti baltymus ir palengvina virškinimą.

5. Žalioji arbata

Žalioji arbata mažina vėžio susirgimo, širdies ligų riziką. Negana to, joje yra daug katechino, antioksidanto, kuris, anot atliktų tyrimų, mažina riebalus. Jeigu išgersite žaliosios arbatos prieš mankštindamiesi, šis antioksidantas padidins sudeginamų riebalų kiekį .

6. Juodojo šokolado kokteilis

Šokoladas, ypatingai juodasis, padeda jums suplonėti. Kodėl? Jis mažina apetitą. Vis dėlto, turėdamas beveik 400 kalorijų, šis kokteilis tiktų labiau kaip valgis, o ne kaip užkandis. Išgerkite jo pusryčiams, kad ilgai jaustumėte sotumo jausmą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius