Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ar lemta Neapolio mastifei grįžti į namus?

Pirmosiomis šių metų dienomis Naujojoje Vilnioje, prie geležinkelio stoties, šungaudžiai sugavo pasiklydusią pilkos spalvos su balta krūtine Neapolio mastifų veislės kalytę.
Reg. Nr. 218
Reg. Nr. 218 / LGGD nuotr.

Šiuo metu ji uždaryta Vilniaus gyvūnų karantinavimo tarnybos „Grinda“ narve. Jau savaitę jos ten niekas neieško, nors labai panašu, kad kalytė turi šeimininkus, nes moka visas komandas, yra meili žmogui, draugiška. Ji jauna, gali būti apie metų ar poros amžiaus.

„Grindoje“ ji dažnai labai graudžiai verkia, turbūt taip išreikšdama ilgesį dėl namų ir mylimų šeimininkų netekties. Mikroschemos kalytė neturi, tad pagelbėti rasti jos namus gali skaitytojai.

Gal kas nors pažįstate šią kalytę, gal gyvenote kaimynystėje su jos šeimininkais? Labai reikia surasti jos mylimus žmones, nes nuo streso ir baimės kalytė gali palūžti „Grindos“ narve.

Paskambinkite į „Grindą“ tel. (8 5) 273 61 88 arba mobiliuoju tel. 8 606 50618. Skambinant į „Grindą“ dėl šios kalytės grąžinimo namo ar priglaudimo reikia pasakyti kalytės registracijos numerį. Neapolio mastifo veislės kalytės registracijos numeris „Grindoje“ yra 218.

Jei buvę šeimininkai neatsiras, kalytė labai lauks žmonių, kurie ją išgelbės iš „Grindos“ nelaisvės ir tikimybės būti sunaikintai.

Skubėkite, kalytė labai kankinasi ir laukia, kada ją suras.

Papildyta. Kalytė jau turi naujus šeimininkus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius