-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Fuksas būtų dar linksmesnis, jei turėtų šeimininką (nuotraukos)

Naujų rūpestingų šeimininkų labai ieško įdomaus spalvoto kailiuko jaunas šunelis Fuksas. Fuksas – buvęs „Grindos“ kalinys. Prieš tai buvo išmestas į gatvę ir patyrė benamio dalią. „Grindoje“ Fuksas be saulės ir gryno oro narve išgyveno pusantro mėnesio.
Fuksas
Fuksas / Laikinosios globėjos nuotr.

Kovo 10 d. draugiškas šunelis Fuksas po ilgai trukusio įkalinimo „Grindoje“ džiaugsmingai išbėgo į laisvę ir liuoktelėjo į globėjų automobilį.

LGGD nuotr./Fuksas „Grindoje“ (Reg. Nr. 101)
LGGD nuotr./Taip Fuksas atrodė „Grindoje“

Deja, Fuksui teko glaustis tai pas vienus, tai pas kitus globėjus, o nuolatinių šeimininkų jis vis dar nesulaukė. Dabartinė Fukso laikinoji globėja taip pat jį gali glausti tik iki balandžio vidurio. Taigi likimas Fuksui pasiuntė dar vieną išbandymą – vėl reikia ieškoti laikinų namų, tačiau labiausiai Fuksas apsidžiaugtų sulaukęs žmogaus, kuris taptų jo nuolatiniu šeimininku ir nesiskirtų su juo visą gyvenimą.

Laikinosios globėjos nuotr./Fuksas
Laikinosios globėjos nuotr./Fuksas

Fukso gelbėtojai labai laukia atsiliepiant žmogaus, kuriam reikia nuostabaus draugo ir sargo. Fuksas puikiai sutaria su kitais šuneliais, tad galėtų apsigyventi ir namuose, kuriuose jau yra keturkojų augintinių.

Dabartinė globėja apie Fuksą: „Šiuo metu šis mielas padarėlis išmaudytas, iššukuotas, atsikratė žieminės vilnos, yra sotus. Netgi pradėjo suprasti pagrindines komandas. Pavyzdžiui, prieš gaudamas ėdalo atsisėda, kantriai laukia, nepuola kačių, draugauja su mūsų šunimi. Kadangi kailis storas, jis būtų tinkamas laikyti ir voljere arba pririštas, tačiau mėgsta švarą, nemėgsta teršti savo aplinkoje, laukia, kol bus pavedžiotas. Sargus, loja gražiu baritonu, tačiau nėra agresyvus. Turi gerą apetitą, neišrankus ėdalui. Manome, kad jam tėra vieni metai (pagal dantis ir kailį) ir tai buvo pirmoji jo, deja, nesėkminga žiema. Jeigu kam reikia nedidelio „vilko“ (ūgis iki 55 cm), jis gali tapti puikiu jūsų draugu ir gynėju. Jeigu susidomėjote, klauskite. Būtinai atsakysime, papasakosime daugiau.“

Su globėja Nomeda galite susisiekti telefonu 8 673 73140.

Daugiau Fukso nuotraukų rasite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius