-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Galbūt paskutinis aviganio prašymas (atnaujinta sausio 18 d.)

Jau pusantro mėnesio, nuo gruodžio pradžios, Vilniaus miesto gyvūnų karantinavimo įstaigoje „Grinda“ kali didelis, gražus, stiprus ir sveikas, apie 5 m. amžiaus Vidurio Azijos aviganių patinukas, kurio registracijos numeris „Grindoje“ 117.
Reg. Nr. 117
Reg. Nr. 117 / LGGD nuotr.

Jis buvo sugautas Naujojoje Vilnioje, Parko gatvėje, kurioje bėgiojo niekam nieko blogo nedarydamas. Neatsakingi buvę šunelio šeimininkai, kuriuos tikrai turbūt šis dičkis turėjo, neieškojo jo.

Dar savo įkalinimo pradžioje jis leido kai kuriems darbuotojams paglostyti jam nosį, paprašomas duodavo „labas“, bet ilgas buvimas be oro, be laisvės ir palakstymo po lauką vis labiau pykdė ir taip jau gyvenimo nuskriaustą šunelį. Kadangi  laiko stoka ir kai kurie kiti kriterijai neleidžia „Grindos“ darbuotojams individualiai užsiimti kasdieniniu bendravimu su šiuo kaliniu, jis savo nepasitenkinimą suvaržyta laisve, pavargęs nuo ilgo buvimo belangėje, ėmė reikšti paurzgimu ir dantukų rodymu ir tuo sau pasirašė patį žiauriausią nuosprendį – būti sunaikintam.

Labai norime rasti žmones, kuriems galbūt reikia didelio, sargaus šunelio į voljerą su didele būda, ir tuo pačiu pabandyti padėti dičkiui išvengti jau taip arti esančios mirties. Išvestas į gryną orą, jis tikrai atsigautų dvasiškai ir nebedepresuotų, pasistengtų tapti jums pačiu geriausiu draugu ir gynėju.

Jei turite galimybę, noro ir kantrybės įrodyti jam, kad gyvenimas tęsiasi ir yra gražus, skambinkite į „Grindą“ tel. (8 5) 273 61 88 arba Rasai tel. 8 606 506 18. Paskambinę į „Grindą“, pasakykite šio  šunelio reg. Nr. – 117.

Jūs paskutinė šio šunelio viltis. Ačiū labai.

Papildyta sausio 18 d. Iki šio šuns išgelbėjimo iš „Grindos“ liko vienas žingsnis. Jam atsirado vietos Utenoje, tačiau dabar skubiai reikalinga pagalba jį pervežant į šį miestą. Labai reikia dengto pikapo arba panašaus automobilio, kurio gale būtų vietos dideliam šuniui, o greta vairuotojo – dar viena sėdima vieta aviganį lydinčiam asmeniui. Galbūt jūs arba kas nors iš jūsų pažįstamų turite tokį automobilį ir nedelsiant galite vykti iš Vilniaus į Uteną. Kelionės išlaidos bus kompensuotos. Jeigu galite pasiūlyti pagalbą, paskambinkite telefonu 8 606 50618.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius