Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Grindos“ mažyliai katinėliai. Jie laukia stebuklo... (nuotraukos)

Vilniaus miesto savivaldybės gyvūnų karantinavimo įmonėje „Grinda“, vadinamoje gyvūnų globos namais, šiuo metu ir vėl stebuklo laukia mažuliukai katinukai.
Kačiukai
Kačiukai / LGGD nuotr.

Atsidūrę ant mirties slenksčio jie laukia stebuklo... to žmogaus, kuris išties šiltą ir rūpestingą ranką, paims mažą gyvybės kamuoliuką į saują ir atsargiai priglaudęs prie mylinčios širdies išneš į gyvenimą, ten, kur nealsuoja mirtis. Šie mažyliai su tokia viltimi tiesia savo letenėles ir mėlynom akutėm sekioja kiekvieną, kas tik pasilenkia prie jų narvelio.

Katinėlius pasmerkė tik todėl, kad jie gimė, nors dėl to kalti tik patys jų motinų šeimininkai, tingintys ar dėl kokių nors prietarų nenorintys sterilizuoti savo augintinių, o po to jų atžalas dėžėmis nešantys į „Grindą“, kur daugelio mažylių laukia ligos arba mirtis, ar nudaigojantys kur nors pamiškėje savomis rankomis. Po to, grįžę namo, jie tomis pačiomis rankomis vėl glosto sunaikintų ar pasmerktų „humaniškai“ mirčiai karantinavimo įstaigoje mažylių kačiukų motinas ir dedasi mylintys gyvūnus.

O „Grindoje“ susispietę į krūvelę, kad būtų drąsiau, mažyliai laukia. Ir tik nuo mūsų priklauso, ar virš katinukų galvų nusileis rūpestinga ir mylinti ranka, ar palikti likimo valiai jie sulauks tik mirtinos injekcijos ir jau niekad nebeišeis iš to tamsaus ir drėgno narvo.

Padėkite šioms mažoms gyvybėms surasti jaukius namus. Persiųskite šio straipsnelio nuorodą savo pažįstamiems, kurie nėra abejingi gyvūnų kančioms ir skausmui. Gal jūsų persiųsta nuoroda padės rasti būtent tą žmogų, kuris atvers savo namų duris kuriam nors iš šių mažylių.

Visas mažylių nuotraukas rasite čia.

Jei galite išgelbėti nors vieną gyvybę, skambinkite telefonu 8 652 44093 Danutei arba į „Grindą“ (8 5) 273 6188.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius