Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išradingoji murkė Marmė ir jos pomėgiai

Sveiki, tai aš, Marmė. Tik nepamanykite, kad esu kokia senyva katė. Oi, ne ne! Aš dar visai jaunutė – šiame pasauly išgyvenau tik dešimt mėnesių. O per tokį laiką jau spėjau įsigyti kelis pomėgius.
Marmė
Marmė / GGT „Pifas“ nuotr.

Svarbiausi jų: išdykauti (vienai, ar su visais aplinkiniais – nė kiek nesvarbu); kaitintis saulutėje, kurios, deja, kasdien vis mažėja ir mažėja; snausti, gulėdama ant nugaros; visomis keturiomis gaudyti saulės spindulėlius.

Jei tik turite panašių pomėgių, nepraleiskite progos su manimi susipažinti. O jeigu ne, tęskime toliau. Būčiau puiki augintinė šeimai, nes labai gerai elgiuosi su vaikais – jei jis dar visai mažutis, galiu pagulėti šalia ir nuraminti savo marmsėjimu. Jeigu mažylis kiek paaugęs, visai neprieštarausiu būti nešiojama pažastyje ar niurkoma. Taip pat mielai kartu dūksiu, kad abu nuvargtume ir vėliau drauge galėtume ramiai sau pūsti į akį.

Būsimieji šeimininkai, ne, dar nesilioviau Jūsų stebinusi. Turiu ir daugiau gerųjų savybių. Daugiau niekada nebeteks kovoti su įkyriais skraidančiais ir zyziančiais padarais – musėmis, – nes aš jas paprasčiausiai sumedžiosiu. O pasisotinusi jomis tesuvalgau nedaug maisto (kad išlaikyčiau gražią figūrą).

Ach, net letenėles įskaudo tiek daug Jums rašyti. Tikiuosi, greitai sulaukti Jūsų atsakymo,

Marmė.

P.S. Jeigu susidomėjote manimi, paskambinkite mano globėjams iš „Pifo“ telefonu 8 681 40309.

www.pifas.org

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius