Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kai laukti tenka taip ilgai...

Malvina – taip ją pavadino žmonės, kurie ją rado, palaikė du mėnesius ir atidavė į „Grindą“.
Malvina
Malvina / Arūno Ivaškevičiaus / 15min nuotr.

Tupėdama „Grindos“ narve, ji labai laukdavo žmonių. Vis tikėjosi, kad ją paims... Vos pamačiusi ateinant žmogų, pati pirmoji puldavo prie grotų pasitikti, pasirodyti, kad ji tokia yra, kad ją pastebėtų. Deja. Laikas ėjo, ji jau per ilgai užėmė narvą. Narvą reikėjo užleisti naujiems pasmerktiesiems, narvų visada trūksta, tik pasmerktųjų – niekad.

LGGD nuotr./Malvina
LGGD nuotr./Malvina

Tad Malvinai jau artėjo laikas atsisveikinti su narvu ir su šiuo pasauliu, taip nieko ir nesulaukus. Bet pagaliau turbūt pirmąsyk gyvenime ir jai pasisekė – geltonuosiuose vagonėliuose atsirado laisva vieta, ir Malvina nukeliavo trumpą, bet labai svarbią kelionę per „Grindos“ kiemą: iš mirties namų į gyvybės vagonėlį.

Kadangi Malvina buvo rasta, jos tikslus amžius nėra žinomas, gali būti apie 4–6 metus. Kalytė žemo ūgio, trumpom kojytėm, apvalių formų, ramaus būdo, labai draugiška. Paklusni, ramiai vaikšto su pavadėliu. Nenoriai lieka viena. Malvina labai meili ir švelni, džiaugiasi jai rodomu dėmesiu, bendravimu su žmonėmis, klausosi, kas jai sakoma, nuolat kraipydama galvą ir vartydama ausytes.

Daugiausia laiko, kaip ir kitiems šuneliams, jai tenka praleisti vagonėlyje, o ji labai nori bendrauti su žmogumi. Malvina labai džiaugiasi, kai yra išvedama pasivaikščioti, jai labai patinka būti glostomai. Tačiau tenka grįžti į vagonėlį... Vagonėlyje Malvina jau nuo pavasario. Taip ilgai nesulaukdama naujo šeimininko, ji ėmė liūdėti, depresuoti. Ji nepaprastai kantri ir protinga, ir vis dar vizgina uodegėlę ją pašnekinusiems žmonėms. bet taip liūdnai žiūri savo protingomis akimis kažkur į tolį, tarsi suprastų, kad ir vėl jos nepaims, galbūt vėl paims ką nors kitą, bet tikrai jau ne ją, kaip ir visada... o jai? Ar jai jau nelemta turėti namų – savo namų ir savo šeimininko?

Arūno Ivaakevičiaus/15min.lt nuotr./Malvina
Arūno Ivaškevičiaus/15min.lt nuotr./Malvina

Kodėl negaliu būtų jūsų draugė? – paklaustų Malvina. Išties, kodėl? Taip, ji nėra jaunutis pūkuotas šuniukas, neįsidėsi jos į rankinuką ir neįriši kaspino, ji neturi kokios madingos veislės išvaizdos, netgi jokios veislės. Nei kilmės dokumentų... Ar dėl to negalima manęs mylėti? – paklaustų Malvina.

Bet ji irgi turi širdelę.

Ji labai stengiasi įtikti bet kuriam ją paglosčiusiam žmogui, žvelgia į jį ir vis vizgina uodegytę, vis klausosi, tarsi stengdamasi suprasti, kas jai sakoma, ar vildamasi išgirsti tą lemtingą „einam NAMO, Malvina...“ Tačiau kol kas jai vis nesiseka. Ir tenka grįžti atgal į vagonėlį.

Jeigu norite turėti ištikimą draugę, jeigu manote, kad galėtumėte būti tas gerasis žmogus, kurio ji taip ilgai laukia paskambinkite dėl jos tel. 8 606 50618 ar 8 676 71317. Malvina laukia jūsų gyvybės vagonėlyje (L.Giros g. 131, Vilnius).

Papildyta. Malvina jau turi naujus šiltus namus ir linki kitiems vagonėlių gyventojams taip pat kuo greičiau sulaukti savo naujųjų šeimininkų.

Arūno Ivaakevičiaus/15min.lt nuotr./Malvina
Arūno Ivaškevičiaus/15min.lt nuotr./Malvina

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius