-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kalytė Bela (atnaujinta kovo 23 d., nuotraukos)

Bela turėjo būti užmigdyta. Nuo tokio likimo ją išgelbėjo savanorės, todėl šiuo metu ji yra globojama Kaune. Tačiau tik laikinai. Belai reikia naujų namų. Kalytė Bela yra labai miela ir graži taksų mišrūnė.
Kalytė Bela
Kalytė Bela / „SOS gyvūnai“ nuotr.

Bela labai miela, draugiška, lipšni, paklusni ir visada linksma. Kalytė puikiai sutaria su vaikais ir su kitais gyvūnais. Vaikams ji geranoriška ir draugiška, net ir patiems mažiausiems vaikučiams timptelėjus Belą už kailiuko, kalytė buvo labai atlaidi jos „minkštumą“ ketinusiam išbandyti mažyliui. Ši kalytė yra sargi, naujoje laikinosios globėjos Dianos aplinkoje greitai suprato, kada į šiuos namus ateina svetimi, ir tai parodo balsu.

Bela būtų puiki bet kurių namų sargė. Tačiau lauke, pririštai prie būdos, Belai – ne vieta, nes ji – namų, o ne kiemo sargė.

Kalytė adaptuojasi prie naujųjų namų greitai. Laikinoji globėja Diana pasakoja, kad tik pirmą naktį svetimuose namuose kalytė šiek tiek painkštė. Kalytei patinka pasivaikščiojimai lauke, tačiau kol kas jai, matyt, neramu, nes vis tikrina, ar laikinoji globėja eina šalia, ar kur nors nedingo. Bela nėra išranki maistui (turbūt niekuomet ir nebuvo lepinama).

Jeigu ieškote ištikimo, prieraišaus šuns ir idealaus namų šeimininko, Bela Jūsų laukia.

Norintys priglausti Belą, kreipkitės į savanorę Dianą (www.sos-gyvunai.lt).

Diana – 862874568

Jei norėtumėte apsilankyti ir susipažinti su jų globojamais gyvūnais ar prisidėti prie kasdieninės gyvūnų priežiūros, labai prašome prieš tai susitarti dėl tinkamo laiko.

Vien per praėjusius metus „SOS gyvūnai“ komanda išgelbėjo šimtus beglobių gyvūnų ir surado jiems šiltus namus. Jų istorijas rasite www.sos-gyvunai.lt gelbėjimo dienoraščiuose. Kviečiame ir Jus prisijungti prie neabejingųjų ir tapti mylinčio gyvūno mylinčiais šeimininkais.

Daugiau Belos nuotraukų žiūrėkite čia.

Daugiau „SOS gyvūnai“ dovanojamų šunelių nuotraukų ir aprašymų rasite čia.

Papildyta kovo 23 d. Bela galų gale sulaukė savo valandos ir savo šeimininko. Ji jau išsikraustė į naujus nuosavus namus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius