Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Katino Auksinuko prašymas (redagavo ir iš katinų kalbos vertė globėja)

Gimiau kažkur Jonavoje. Tikslios savo gimimo datos kaip ir visi katinai neprisimenu. Turėjau ten šeimą. Kaip sako mano pirmoji globėja, mamytė Aja mumis vaikais labai rūpinosi. Gaila, bet iš gausios šeimynos likau tik aš ir mama. Mama dabar gyvena Kaune. Tai man pasakė kita mano globėja.
Mano elegancija, mano didenybė Bailių karalius Auksinukas – galite pasigrožėti.
Mano elegancija, mano didenybė Bailių karalius Auksinukas – galite pasigrožėti. / Globėjos nuotr.
Temos: 1 Dovanojama katė

Man dabar apie 10–11 mėnesių. Atlikta kažkokia kastracija ir vakcinacija. Nežinau kas tai yra. Prisimenu tik, kad vieną dieną mane uždarė į kažkokią dėžę, paskui suspaudė ir... O prabudau tamsioje patalpoje, truputį skaudėjo... Paskui dar kartą uždarė į kitokią dėžę, ir dar į vieną. Joje supo ir buvo šunų. Man buvo baisu, labai baisu. Paskui aš atsidūriau pas globėja. Jau antrą...

Šiuo metu gyvenu Vilniuje. Čia gyvenu gerai. Ilgai visko bijojau, bet dabar jau pripratau. Esu išdykęs, mėgstu pasislėpti ir stebėti, kaip globėja manęs ieško, kviečia. Labai patinka glostymai. Ypač mėgstu, kai kaso paausius ir masažuoja pilvuką. Tada nieko daugiau nepajėgiu pasakyti tik: „MMMRRRR“. Iš to malonumo galiu krimstelti. Globėja sako, kad kartais ir skaudžiai. Na šiaip jau visai smagiai aš čia gyvenu. Gerai būtų ir pasilikti, bet žinau, kad turiu surasti tikrus namus ir tikrą šeimininką. Todėl rašau skelbimą.

SKELBIAMOS ŠEIMININKO PAIEŠKOS auksiškai rudos morkų spalvos katinėliui (man), jo didenybei BAILIŲ KARALIUI AUKSINUKUI.

Reikalavimai šeimininkams:

Globėjos nuotr./Savo žaislus labai saugau.
Globėjos nuotr./Savo žaislus labai saugau.

Kantrybė – su manim reikia kantrybės, nes svetimų aš bijau. Bijau šunų. Bijau vaikų. Bijau lauko. Man reikalingi ramūs namai.

Begalinė meilė – noriu, kad mane mylėtų tokį, koks esu: padykęs, švelnus, bailus, na toks katiniškas.

Leidimas miegoti lovoje – labai mėgstu miegoti lovoje.

PASIŽADU: mylėti, murkti, žaisti, glaustytis ir laukti savo tikrojo šeimininko.

APIE MANE: esu tvarkingas (naudojuosi dėžute), maistui neišrankus (gal tai ir ne visai taip – labiausiai mėgstu sausą, gerą katinų maistą), moku būti vienas. Esu draugiškas, sutariu su kitais katinais. Todėl namuose galiu būti ne vienintelis katinas. Man reikia laiko priprasti prie naujos aplinkos ir žmogaus, nes iš prigimties esu bailys.

P.S. Pamiršau pranešti, kad mano uodegytė stilingai patrumpinta.

Laukiu pasiūlymų. Pasiūlymus galite pateikti el. paštu selicija@gmail.com arba telefonu 8 699 27290. Šiuo metu gyvenu Vilniuje, Antakalnyje.

Auksinukas

Globėjos nuotr./Čia aa su Sabrina (globėjos augintine). Viena ponia aią nuotrauką pakomentavo: Iadidus vaikinas. Bučiuok jau bučiuok mane, bet aa dar pagalvosiu, ar tu man patinki.
Globėjos nuotr./Čia aš su Sabrina (globėjos augintine). Viena ponia šią nuotrauką pakomentavo: „Išdidus vaikinas. Bučiuok jau bučiuok mane, bet aš dar pagalvosiu, ar tu man patinki.“

Papildyta: katinas Auksinukas jau iškeliavo į naujus namus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius