Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Katytė Nebraska prašo jūsų pagalbos

Lietuvos gyvūnų globos draugijos (LGGD) Vilniaus skyriaus gyvybės vagonėlių globojamai katytei Nebraskai gyvenimas negaili sunkių išbandymų.
Katytė Nebraska
Katytė Nebraska / LGGD nuotr.

Katytė daug gydyta, tačiau šį kartą prireikė ir sudėtingos operacijos. Visoje Nebraskos krūtinės ir pilvelio srityje buvo susiformavę daug auglių. Auglius apčiuopėme iš abiejų pusių kaip žirnius. Po veterinarų apžiūros paaiškėjus, kad katytei metastazių nėra ir operacija gali ją išgelbėti, rugsėjo vidury Nebraskai padarytos net dvi operacijos vienu metu – augliais pažeistos krūtinės ir pilvo odos pašalinimas bei sterilizacija.

LGGD nuotr./Katytė Nebraska
LGGD nuotr./Katytė Nebraska

Katytė šiuo metu sveiksta  po operacijos savanorės namuose. Stebėtinai sparčiai atsigauna po tokio sunkaus išbandymo ir viltingai laukia, kad jau po šios operacijos jos gyvenime prasidės tik džiugios permainos. Nebraska yra nepaprastai empatiška katytė, kaip kalba savanoriai, todėl ji tikrai nusipelno tokios pat empatijos sulaukti ir iš kitų jos atžvilgiu. Ji labai tiki, kad jau dabar tikrai greitai atsiras tas žmogus, kuris supras jos sunkią praeitį ir suteiks jai namus bei meilę.

O kol Nebraska svajoja apie šviesesnę ateitį, mes prašome jūsų padėti grąžinti skolas už jai atliktas apžiūras, operacijas, taikytą gydymą. Katytė už jai atliktą operaciją liko skolinga 200 Lt, už gydymą – 180 Lt. Jeigu galite ir norite padėti Nebraskai pasveikti, kaip tai padaryti, plačiau skaitykite čia.

Iš anksto dėkojame už jūsų gerumą, supratingumą ir pagalbą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius