-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kelionė iš Šiaulių aviganiui išgelbėtų gyvybę (atnaujinta liepos 20 d.)

Beglobiais ir naujų namų ieškančiais gyvūnais besirūpinančios organizacijos atstovai sunerimę dėl žavaus ir draugiško vokiečių aviganio Granto likimo. Iš pradžių jam reikėjo rasti naujus šeimininkus, kadangi ankstesniajam šuo tapo nebereikalingas ir keturkojui grėsė nuodų injekcija. Naujus namus Grantui pavyko rasti Alytuje, tačiau liko viena problema – trūksta žmogaus, kuris padėtų juos Grantui pasiekti.
Grantas
Grantas / LGGD nuotr.

Granto istorija viešumą pasiekė tada, kai dabartinis jo laikytojas interneto svetainėje gyvunugloba.lt paskelbė dovanojąs šį šunį. „Dovanojamas gražus 5 metų vokiečių aviganis. Nebeturiu galimybės laikyti. Teks užmigdyti, jei nesurasiu naujų šeimininkų. Šuo yra pripratintas būti namuose, bet jau 2 mėn. laikome lauke“, – tokia lakoniška informacija sujaudino daugelį.

Vėliau paaiškėjo, kad tikrasis Granto šeimininkas šunį paliko ir išvyko į Airiją. Dabartiniam jo laikytojui Grantas greitai tapo nebereikalingas, ir taip atsirado grėsmingas skelbimas su grasinimu pasiųsti keturkojį į šuniškas dausas, jeigu juo niekas nesusidomės.

Naujų šeimininkų paieškomis intensyviai užsiėmė Lietuvos gyvūnų globos draugijos Vilniaus skyriaus atstovai. Ir neilgai trukus nauji namai draugiškam ir guviam aviganiui buvo rasti Alytuje. Dabar trūksta tik pagalbininko, kuris padėtų Grantui juos pasiekti.

Labai reikia žmogaus, važiuojančio maršrutu Šiauliai-Alytus, kuris priimtų Grantą kaip pakeleivį. Tiktų ir trumpesnė kelionė iš Šiaulių į Kauną, kur Grantas galėtų trumpam apsistoti tarpiniame punkte, o Alytų pasiektų šiek tiek vėliau kokiu nors kitu automobiliu.

Už tokią paslaugą, kuri padovanotų Grantui bilietą į tolimesnį gyvenimą, dėkingumą jaustų ne tik pats keturkojis, bet ir daugybė gyvūnų globos entuziastų, sekančių jo likimą iš įvairių Lietuvos kampelių.

Papildyta liepos 20 d. Grantas sėkmingai iškeliavo į naujus namus.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius