Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laiškas nuo kalytės Pifos (atnaujinta kovo 27 d., nuotraukos)

Esu vardu Pifa. Tokį vardą man davė šeimininkai, kurie mane atvežė į Vilnių („Grindą“) iš Ukmergės. Buvau nereikalingas prieaugis... jei būčiau gimusi patinėliu, tai gal daugiau šansų būčiau turėjusi likti su jais... Man dar tik dešimt mėnesių, bet jau daug patyriau ir išgyvenau.
Pifa
Pifa / Laikinosios globėjos nuotr.

Vilniaus „Grindoje“ išbuvau ilgai – mėnesį laiko. Pasirodo, veterinarei nekilo ranka manęs „užmigdyti“. Labai jau mielas padarėlis esu. Esu sveika, paskiepyta ir labai laukiu kantrių bei mylinčių naujų šeimininkų. Šiuo metu atrodau nekaip, mano kailiukas nežvilga, esu truputį išsekusi ir sugniuždyta, bet nuo sveiko maisto ir meilės tuoj pagražėsiu. Dauguma gyvūnų, kurie pabūna „Grindoje“, rimtai suserga, pradeda viduriuoti, išsenka... nors čia patenka gražūs ir sveiki. Norėčiau, kad tie, kurie mus čia palieka, užeitų po savaitės ir pamatytų, kaip mes pasikeitėme... ir jei mus buvę šeimininkai pasiimtų atgal, mes tikrai atleistume viską, juk nemokame ilgai pykti...

Bet užteks apie blogus dalykus. Susipažinkime iš arčiau. Esu nedidelio ūgio, daug augti nesiruošiu. Ar esu graži? Spręskite patys, keistas dalykas čia tas grožis... vieniems gražu, kitiems ne... nesuprasi... Esu meili, rami ir labai draugiška. Tik atvykusi pas laikinus globėjus puoliau visus sveikinti, bučiuoti, iš džiaugsmo šokinėti... tik globėjos šuo greit mane nuramino. Su damomis gražiai elgtis jo niekas neišmokė... Būtumėte matę, kaip mane jis puolė! Įlindau į pirmą pasitaikiusį plyšelį už šaldytuvo, drebėjau ir net nekvėpavau... Žinoma, globėja tą šunį išprašė lauk, tačiau vakaras buvo sugadintas, nuotaika subjurus ir iki šios dienos mes su juo nesutariam... Norėčiau savo tikriesiems naujiems šeimininkams būti vienintelė...

Valgau labai nedaug, nesu išranki, maistą iš rankų imu atsargiai – elgiuosi kaip tikra išauklėta dama. Visus „reikaliukus“ stengiuosi atlikti lauke, nors ne visada man pavyksta, bet aš labai stengiuosi, nes už tai man duoda skanėstą ir pagiria. Nepatinka važiuoti liftu, nors, manau, priprasiu. Kai reikėjo važiuoti pirmą kartą, tai priešinausi, kiek tik jėgų turėjau.

Dabar gyvenu pas laikinus globėjus. Čia gera, šilta, mane myli, bet laikinai. Tikiu, kad greitai turėsiu naujus mylinčius šeimininkus, kurie manęs niekada neišduos ir aš jiems būsiu vienintelė. Ieškau kantrių, atsakingų bei mylinčių šeimininkų. Jei norite tokiu tapti, paskambinkite mano globėjai Marijai.

Mano globėja Marija

Pifos nuotraukų galeriją žiūrėkite čia.

Papildyta kovo 27 d. Šeštadienio rytą Pifa sulaukė naujosios savo šeimininkės ir išvyko į Kauną – būsimus savo namus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius