Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Leiskitės į nuotykių pasaulį kartu su Keri

Šunytė Keri į Gyvūnų gerovės tranybos „Pifas“ globą pateko praeitų metų vasarą drauge su savo trimis sesutėmis. Jos jau rado savuosius šeimininkus, suteikusius šiltą prieglobstį ir daug meilės. Deja, Keri vis dar liko mūsų globoje.
Keri
Keri / GGT „Pifas“ nuotr.

Galbūt dėl to, kad jos kojytė buvo sunkiai sužalota – jai teko atlikti operaciją. Laimė, viskas pasisekė kuo puikiausiai – skausmas kalytės jau seniai nebekankina, o jei ne retkarčiais nežymiai sušlubčiojanti kojytė, net nepagalvotum, kad toks energijos viesulas neseniai vos bepaėjo. Atrodo, nebeliko jokių kliūčių šunytei keliauti į naujus namus.

GGT Pifas nuotr./Keri
GGT „Pifas“ nuotr./Keri

Tačiau kažkodėl nei užmintos mįslės, nei testai naujiesiems šeimininkams nepadėjo Keri surasti tikrų namų. Mūsų globoje Keri jau ilgiau nei metai, iš mažos šunytės ji pavirto didele ir elegantiška (nors kartais ir ne pačia vikriausia) panele. Globėjai net juokauja, kad ji – tikras modelis: tokia aukšta ir liekna. O geras kūno formas jai palaikyti padeda aktyvus gyvenimo būdas: bėgiojimas kieme, pagalių gaudymas, plaukiojimas. Bet svarbiausia, kad visos veiklos metu šalia jos būtų geriausias draugas – žmogus. Taip pat į savo kompaniją Keri noriai priima kitus šunelius, kuriuos mielai vaikosi ir su jais dūksta, vaikus, su kuriais moka elgtis atsargiai ir draugiškai.

Nesvarbu, ar mėgstate ilgus žygius laukuose, ar mieliau laiką leidžiate savo namuose, Keri Jums palaikys kompaniją ir visuomet pradžiugins savo miela šypsena ir kerinčiomis akimis. Ši šunytė sutiks keliauti valtimi, tarsi būtumėte Tomas Sojeris ir Heklberis Finas. Ji bus tikras šiaurinis šuo, padedantis Roaldui Amundsenui atrasti Arktį, nors tai bus tik kalnas, esantis netoli Jūsų namų. Keri, plieskiant vidurvasario saulei, jums gali būti tarsi kupranugaris beduinui, padedantis surasti oazę (ar gaivų ežerą). Jeigu esate pasiryžę šiems ir dar daugeliui kitų nuotykių su pačia ištikimiausia bendražyge, skubėkite į „Pifo“ interneto svetainę ir užpildykite prašymą įsigyti gyvūną.

Kontaktai: 8 681 40309, el. paštas gyvunai@pifas.orgwww.pifas.org.

 

GGT Pifas nuotr./Keri
GGT „Pifas“ nuotr./Keri

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius