Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Moli – katytė iš pasakų šalies

Sveiki, kas jau girdėjote apie mane, o kas ne, aš esu vardu Moli. Kartais dar išgirstu mane bešaukiant Molyte. O labiausiai man nepatinka, kai mane vadina Moliūgėliu. Juk moliūgas – tai daržovė! Tiesa? O juk aš... aš tai esu katytė!
Moli
Moli / GGT „Pifas“ nuotr.

Tik pažiūrėkite į mane, esu pūstauodegė, ryškaus rainumo ir dar su karūnėle ant galvos. Kodėl manęs nepavadino Princese? Hmmm... princesė... moliūgas... kažkur viskas taip girdėta... bet ne... greičiausiai vėl užsisapnavau begulėdama ant šakos.

Jūs turbūt dar nežinojote, kad aš tokia esu vienintelė ir nepakartojama. Labai mėgstu būti gryname ore, nes tai teigiamai veikia mano kailį. Taip pat mėgaujuosi žmogaus rankomis, tai labai teigiamai veikia mano charakterį. Dar man labai patinka skaniai valgyti, bet maistas man „neina“ į kūną, esu figūringa gražuolė.

Šiuo metu esu patenkinta viskuo, viskas mane džiugina be galo, tik... Moli vis dar nesulaukia savo tikrųjų namų. Pamenu, kad kartą buvau išduota, buvusių šeimininkų pasiilgusi aš netgi pas juos grįžau, bet jie vėl mane atidavė.

Žinau, kad man pas globėją yra labai gerai, bet pagaliau aš noriu turėti savo tikrąjį kiemą, savo pievutę, savo medį ir lysves, tik man priklausančias rankas ir dvi, keturias ar aštuonias į mane žvelgiančias akis. Jos visos būtų mano! Tai kas bus pirmas?

Jei susidomėjote Moli ir norėtumėte tapti jos šeimininku, paskambinkite globėjams iš „Pifo“ telefonu 8 681 40309 arba parašykite el. laišką adresu gyvunai@pifas.org.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius