-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Nelaimė paliečia ne tik žmones... Torto istorija

Į gyvūnų globos organizacijos „Lesė“ savanorius Kaune kreipėsi galo su galu nebesudurianti geros širdies moteris, kurią artimiausiu metu dėl labai rimtų sveikatos problemų guldo į ligoninę. Bėda, kaip sakoma, viena nevaikšto – moteris nebeišgali išmaitinti visų savo geriausių draugų ir neturi kam jų perduoti...
Tortas
Tortas / „Lesės“ nuotr.

Be trijų savo šunų, kaunietė maždaug prieš metus priglaudė atklydusią nėščią kalę, o ši jau globėjos namuose atsivedė tris šuniukus. Vienam namus surasti jau pavyko. Dvi burnelės dar liko... Deja, iškilo pavojus joms greitai likti nevalgiusioms, nes moteris dėl invalidumo neteko darbo. Vieną šunelį iš šių dviejų „Lesės“ savanoriai jau paėmė, bet jo brolį, didesnįjį, pasitarę nusprendė bandyti dovanoti iš šeimininkės namų – jei per porą savaičių padovanoti nepavyks, savanoriai priglaus ir jį.

„Lesės“ nuotr./Tortas
„Lesės“ nuotr./Tortas

Kadangi „Lesės“ prieglaudėlė dar tik remontuojama, visi organizacijos gyvūnėliai keliauja pas savanorius į namus, tad tie namai jau pilnut pilnutėliai... Gal kas norėtų visam laikui priimti šį nuostabų šunį į savo namus? Ar bent jau laikinai pagloboti, kol jam bus surastas kampelis kurio nors savanorio namuose?

Jam vieni metai, tai rotveilerio mišrūnas. Labai draugiškas, neagresyvus, netgi bailus, kas šiek tiek komiška, matant tokio puikaus stoto šunį. Šiek tiek didesnis, nei virš kelių, daugiau nebeaugs. Visiškai neišrankus maistui. Tinka gyventi lauke (niekur kitur ir negyvenęs, tiesą sakant), kailis vidutinio ilgumo (ne toks, kaip paprastai būna pas rotveilerius, o turi neblogą poplaukį). Labai simpatiškas ir geras šuo, vardu Tortas. Labai prašome, padėkite Tortui, o tuo pačiu ir jo į nelaimę patekusiai šeimininkei.

Jei norite ir galite padėti Tortui, paskambinkite telefonu 8 604 26451 arba 8 611 99440.

Ačiū sako ir visomis letenomis mojuoja Kauno „Lesės“ kolektyvas.

Papildyta: Tortas jau padovanotas naujiems šeimininkams ir iškeliavo į jų namus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius