Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Senolis ieško, kas galėtų priglausti jo mylimą katiną

Garbaus amžiaus vilnietis Artūras tikina jaučiąs, kad jam nedaug liko šiame gyvenime skirto laiko, ir padedamas gyvūnų globos organizacijos „Lesė“ savanorių ieško naujų namų savo numylėtiniui katinui.
Senelio Artūro katinas
Senelio Artūro katinas / „Lesės“ nuotr.

Viena „Lesės“ savanorių neseniai susipažino su vyresnio amžiaus, silpnos sveikatos vyru, kuris papasakojo, kad dėl vis prastėjančios sveikatos nebegali rūpintis savo augintiniu. Žmogus jaučia, jog gyventi jam pačiam jau nedaug liko (jau turėjo 3 insultus ir nesijaučia gerai), todėl ieško, kas galėtų priglausti jo mylimą šeimos narį – katiną.

Senukas gyvena vienas ir turi vienintelį draugą, palaikantį jam kompaniją senatvėje. Iš jo pasakojimo „Lesės“ savanorės suprato, kad jis neturi pažįstamų, kurie galėtų pasirūpinti jo augintiniu. Žmogus tikrai nuoširdžiai rūpinasi, kaip surasti savo augintiniui gerus namus ir mylinčius šeimininkus, nenori atiduoti katino bet kam, nori būti tikras, kad katinėliu bus deramai pasirūpinta ir jis nebus užmigdytas vien dėl to, kad išėjo jo šeimininkas.

Senelis Artūras „Lesės“ atstovų prašė bet kokios pagalbos padovanojant katinėlį, kadangi pats nesinaudoja internetu. Jo teigimu, katinas, kuriam tuoj sukaks 5 metai, yra labai draugiškas, meilus, protingas, labai gražus (tą galite matyti nuotraukoje). Nebūtų jokių problemų laikant jį bute, nes katinas yra kastruotas.

„Istorija liūdna, tačiau labai tikimės, kad atsiras geros valios, atsakingas žmogus, kuris galėtų padėti šiam seneliui, taip neabejingai žiūrinčiam į savo mylimo augintinį ateitį“, – viliasi „Lesės“ atstovai.

Jeigu Jums patiko šis katinėlis ir norėtumėte priimti jį į savo namus, susisiekite su „Lesės“ savanore Viktorija telefonu 8 643 42353.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius