-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šunelio iš maišo istorija

Šio šuniuko patekimo į „Lesės“ prieglaudą Vilniuje istorija gana paprasta, nors kartu ir puikiai parodanti neatsakingą žmonių požiūrį į gyvūną.
PogoMarlis
PogoMarlis / „Lesės“ nuotr.

„Lesės“ savanorė tvarkėsi prieglaudoje, kai atėjo moteris, iš celofaninio maišelio išpurtė šunelį, pasakė: „Negaliu laikyti dviejų šunų“ ir apsisukusi išėjo. Viskas įvyko taip greitai, kad savanorė nė sureaguoti nespėjo ir taip „lesinukų“ gretas papildė dar vienas niekam nereikalingas gyvūnas.

„Lesės“ nuotr./PogoMarlis
„Lesės“ nuotr./PogoMarlis

Pradžioje šunelis buvo itin baikštus, išsigąsdavo kiekvieno judesio, bijojo ir į lauką išeiti. Įdomu tai, kad su trupučiu meilės šunelis per kelias dienas priaugo 2 kg, išdrąsėjo. Dabar yra atsigavęs, labai linksmas, itin mielas ir meilus bei žaismingas šunelis.

Tačiau Pogo-Marlis (taip pavadinome naujoką) turi problemėlę – jis serga. Jam ant snukelio yra uždegimas. Dabar šuniukas gydomas, duodami priešuždegiminiai vaistai. Kadangi Pogo-Marlis šiuo metu yra izoliuotas nuo kitų šunų ir žmones mato tik 2 kartus per dieną, jam labai liūdna vienam, juk maži šuniukai visada labai nori būti šalia žmogaus ir gauti dėmesio...

Užaugęs bus didelio ūgio. Ieškome šiam gražuoliui naujų namų. Jei susidomėjote, skambinkite „Lesės“ direktorei Vestai tel. 8 605 33452 ir atvažiuokite susipažinti su Pogo-Marliu. Jis Jūsų labai laukia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius