Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šuo Ridas (atnaujinta kovo 5 d., nuotraukos)

Ridas – patinėlis, juodai baltas mišrūnas. Jis dar labai jaunas, apie 6 mėnesių ir dar nesterilizuotas. Šunelis linksmo charakterio, draugiškas, žaismingas ir neatsiejamas žmogaus draugas. Šiuo metu Ridas glaudžiasi pas gyvūnų savanorę Liną, kuri šunelį prižiūri, maitina ir džiaugiasi jo draugija.
Šuo Ridas
Šuo Ridas / „SOS gyvūnai“ nuotr.

Trumpaplaukis gražuolis Linos namus jau puikiai pažįsta, maloniai glaudžiasi prie laikinosios šeimininkės, jaučiasi puikiai ir patogiai.

Lina pastebi, kad šunelis yra be galo mielas, linksmas ir puikiai bendrauja su aplinkiniais. Savanorė mano, kad gali būti, jog ankstesni šunelio šeimininkai galėjo jį skriausti, nes vos tik pakėlus balso toną, šunelis nedrąsiai priglaudžia savo uodegytę ir atsargiai gulasi ant žemės, lyg kažko bijodamas. Nepaisant to, jaunėlis Ridas lengvai prisitaiko prie naujos aplinkos bei meiliai bendrauja su nepažįstamais. Paliktas namuose vienas, šunelis netriukšmauja, neišdykauja ir negraužia ko nereikia, išskyrus jam paliktus žaisliukus.

Ridas yra paklusnus ir labai draugiškas šuo, bet kol kas turi vieną problemėlę. Šunelis dar nėra pratęs vedžiojamas į lauką, todėl kartais pridaro ir namuose. Bet savanorės Linos priežiūros ir pastovių išvedimų į lauką dėka, tai atsitinka vis rečiau.

Norintys priglausti Ridą, gali nuvykti į „SOS gyvūnai“ prieglaudą adresu Žalgirio 60 Vilniuje arba rašyti info@sos-gyvunai.lt (www.sos-gyvunai.lt).

Ilona – 8 603 33100
Goda – 8 683 69502

Jei norėtumėte apsilankyti ir susipažinti su jų globojamais gyvūnais ar prisidėti prie kasdieninės gyvūnų priežiūros, labai prašome prieš tai susitarti dėl tinkamo laiko.

Vien per praėjusius metus „SOS gyvūnai“ komanda išgelbėjo šimtus beglobių gyvūnų ir surado jiems šiltus namus. Jų istorijas rasite www.sos-gyvunai.lt gelbėjimo dienoraščiuose. Kviečiame ir Jus prisijungti prie neabejingųjų ir tapti mylinčio gyvūno mylinčiais šeimininkais.

Daugiau Rido nuotraukų žiūrėkite čia.

Daugiau „SOS gyvūnai“ dovanojamų šunelių nuotraukų ir aprašymų rasite čia.

Papildyta kovo 5 d. Ridas pagaliau surado tikrus šeimininkus ir iškeliavo į naujus namus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius