Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žydraakis Braunas aplinkinius linksmina ridendamas kamuoliukus

Dar dažnai prisimenu ankstesnį savo gyvenimo etapą, kai šaltas vėjas pūtė, o aš, nusilpęs ir netekęs vilties, vis bandžiau rasti gerą žmogų. Aš taip norėjau, kad kas nors man padėtų, bet vietoj to sulaukiau tik spyrių ir smūgių...
Braunas
Braunas / GGT „Pifas“ nuotr.

O dabar aš guliu lovoje, mėgaujuosi žmonių dėmesiu ir meile. Gaunu sveiko ir skanaus maisto. Ir įsivaizduojate – valgau, kiek tik noriu. Viename kambarių yra akvariumas, ir nors mano akytės atrodo nekaip, aš jomis matau tikrai neblogai. Medžioju žuvytes kiekvieną rytą.

Aš dažnai ateinu pagulėti ant kelių, glaustausi aplink kojas. Tikrai niekuo nesiskiriu nuo katinų, kurie nepatyrė tiek daug gyvenimo išbandymų. Tik mano akytės šiek tiek skiriasi nuo jų. Jos dangaus žydrynės spalvos ir visuomet primins jums vaiskų pavasario dangų.

O pats smagiausias užsiėmimas – žaidimai su kamuoliukais. Kad jūs pamatytumėte, kaip aš ridenu jį, bėgioju paskui ir taip linksminu aplinkinius. Ak, man viskas taip įdomu ir smagu, kad net norėčiau čia pasilikti... Deja, vienas dalykas nekelia man džiaugsmo – kitame kambaryje gyvenantys katinai. Nors jie manęs nepuola ir nori žaisti, aš griežtai jiems atsakau, kad to nedarysiu. Tada ir prasideda peštynės.

Globėja mane ramina sakydama, kad aš tikrai atrasiu savąjį žmogų, kuris mane mylės tokį, koks esu. Tokį, kurio gyvenime būsiu vienintelis ir be galo svarbus katukas. Man tikrai labai reikia tokio žmogaus, kuri supras mane ir galės būti su manimi net ir pačią liūdniausią ar linksmiausią dieną.

Jeigu ir tau reikia supratingo draugo, tam esu aš – katinėlis Braunas.

Jei susidomėjote Braunu ir norėtumėte tapti jo šeimininku, paskambinkite globėjams iš „Pifo“ telefonu 8 681 40309 arba parašykite el. laišką adresu gyvunai@pifas.org.

Papildyta: Braunas padovanotas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius