Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Katino Ričio stebuklas

Kartais, kai labai ko nors nori ir tikiesi, gali įvykti tikras stebuklas.
Katinas Ričis
Katinas Ričis / LGGD nuotr.

Ar pamenate istoriją apie cukriniu diabetu sergantį, iš Vilniaus benamių gyvūnų sanitarinės tarnybos „Grinda“ išgelbėtą ir į Lietuvos gyvūnų globos draugijos (LGGD) Vilniaus skyriaus gyvybės vagonėlių savanorių globą patekusį katinuką Ričį?

Kaip visi savanoriai laikė suspaudę kumščius, kad šiam katinėliui atsirastų laikini globėjai, o dar geriau – pastovūs šeimininkai, kurie mylėtų jį tokį, koks jis yra, sergantį ir reikalaujantį kasdieninių insulino injekcijų bei dietinio maisto.

LGGD nuotr./Katinas Ričis
LGGD nuotr./Katinas Ričis

Nors pastovių šeimininkų taip ir neatsirado, bet jis sulaukė nuostabių laikinųjų globėjų – Ingridos ir Vadimo, LGGD savanorių, kurie imasi sunkiausių atvejų ir kovoja už globotinių gyvybes iki galo.

Jie  padarė neįtikėtiną dalyką – stebuklą! Globėjai išgydė Ričio ligą, cukrinį diabetą, su žmonėms skirtai papildais. Dabar katinėlis yra visiškai sveikas. Atlikti kraujo tyrimai parodė, kad Ričio kraujas kaip sveiko katino, jokių nukrypimų nuo normos, o ir valgo jis viską, nebereikia net dietinio maisto!

Dabar tikime, kad Ričiukas pagaliau ras pastovius namus bei jį mylinčius atsakingus šeimininkus, ir tai bus dar vienas stebuklas jo katiniškame gyvenime, kuris iki išgelbėjimo iš „Grindos“ buvo liūdnas, sunkus ir pavojingas...

Ričis tikrai nusipelnė jaukios, ramios bei svarbiausia pastovios namų aplinkos ir abipuse meile pagrįstų santykių su žmogumi.

Jei norite priimti Ričį į savo gyvenimą, turėti daug patyrusį draugą šalia, paskambinkite Vadimui telefonais 8 600 26579, 8 670 50528 arba Ingridai8 600 37026.

LGGD nuotr./Katinas Ričis
LGGD nuotr./Katinas Ričis

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius