-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prie būdos atsidūrusio naminio Tuziko vėl laukia nežinomybė

2010 metų rudenį šis šunelis jau buvo atiduotas į Vilniaus benamių gyvūnų sanitarinę tarnybą „Grinda“. Dabar jam vėl reikia pagalbos.
Taip Tuzikas atrodė „Grindoje“.
Taip Tuzikas atrodė „Grindoje“. / LGGD nuotr.

Tuzikas kadaise turėjo namus, gyveno karališką naminuko gyvenimą, bet vieną kartą jo išsigando į svečius atvažiavusios šeimos vaikas. Ne, Tuzikas niekam neįkando, tačiau jo šeimininkai be jokios širdgraužos nusprendė, kad visiems bus mažiau bėdų, jeigu jie Tuziko atsikratys.

Nors turbūt pagrindinė Tuziko atsikratymo priežastis buvo ne ši – greičiausiai šunelis tuometiniams šeimininkams buvo paprasčiausiai atsibodęs. Jie net nebandė Tuzikui ieškoti naujų namų – iš karto ištįsė jį į„Grindą“ ir pamiršo šį „dėmesio nevertą“ reikalą.

Ilgiiau nei mėnesį šunelis laukė savo antrojo šanso. Kadangi jis buvo naminis, tai absoliučiai nesuprato, ką jis veikia narve tarp daug lojančių, liūdinčių, stresuojančių savo likimo brolių. Liūdėjo ir stresavo ir pats Tuzikas.

2010 metų lapkritį nuėjusi į „Grindą“ išsirinkti sargaus šunelio viena moteris priglaudė šį labai gražų anglų seterio bruožų turintį 4–5 m. patinuką.

Bet praėjo keturi mėnesiai, ir šių metų kovo 16 d. moteris paskambino į „Grindą“, gal norėdama pasitarti, gal atiduoti attgal Tuziką, nors šunelį ji myli ir blogo jam nelinki. Tad Tuzikui dabar reikia naujų namų.

LGGD nuotr./Tuzikas
LGGD nuotr./Tuzikas

Kai Tuziką išsirinko dabartinė jo šeimininkė, jis buvo be galo laimingas, švelnus jai ir iki šios dienos labai vertino jų draugystę, mėgavosi daromu jam nugaros masažu, glostymu. Bet moteris sako, kad paskutiniu metu nelabai drįsta jį myluoti, kaip darydavo jau keturis mėnesius: šunelis pradėjo kažko pykti, paurzgalioja. Gal jam ką skauda, nors atrodo sveikas, valgus.

Kai papasakojo šeimininkė, Tuzikas gyvena pririštas prie būdos, o šalia stovi kita būda, prie kurios pririštas kitas, anksčiau pas šeimininkę gyvenęs patinukas. Jie abu labai pavydi vienas kitam šeimininkės dėmesio ir meilės – kai moteris glosto vieną, kitas verkia ir draskosi. Galbūt naujokas jaučiasi nelabai reikalingas, gal jam reikia dėmesio, pasivaikščiojimų. Jis gi ne būdos šunelis.

Šeimininkė nenori nuskriausti šunelio ir labai prašo padėti surasti jam gerus naujus namučius, kur jis būtų lepinamas didesnio dėmesio, kuriuose jis būtų vienas augintinis ir meile nereiktų dalytis su kitais gyvūnėliais. Šeimininkė sako, kad Tuzikas gali gyventi ir voljere, bet jis turi būti aukštas, nes šunelis – labai šoklus. Tuzikas turi gerą kailiuką, yra sargus.

Tuzikas laukia jūsų, skambinkite jo šeimininkei tel. 8 610 06554 (Vilniaus r.).

Pabandykime dar vienam buvusiam išduotam keturkojui, buvusiam „grindinukui“, nebenorinčiam  daugiau patekti į „Grindos“ narvą, surasti savo tikrąjį žmogų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius