Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Beglobis.lt tęsia turą per festivalius

Savaitgalį Zaraso saloje jau dešimtus metus iš eilės praūžė muzikos festivalis „Galapagai-Roko naktys“. Jame kaip ir prieš dvejus metus sudalyvavo Lietuvos gyvūnų globos draugijos (LGGD) Vilniaus skyriaus savanoriai.
Beglobis.lt komanda festivalyje „Galapagai-Roko naktys“
Beglobis.lt komanda festivalyje „Galapagai-Roko naktys“ / LGGD nuotr.

Šiais metais, švenčiant brandų festivalio jubiliejų, LGGD Vilniaus skyriaus komanda taip pat pasistengė ir pasiūlė festivalio dalyviams dar daugiau pramogų ne tik draugams keturkojams, bet ir jų šeimininkams bei visiems aktyviems festivalio dalyviams.

„Beglobio lenktynės“ dėl karšto oro nebuvo tokios gausios kaip ankščiau, tačiau emocijų netrūko. Suskirstyti į didžiųjų ir mažųjų pogrupius dalyviai kovojo iki paskutinio centimetro, nes prizai buvo verti kiekvieno prakaito lašo.

Lenktynių šventę dar labiau praskaidrino Beglobis.lt pasiūlytas  naujas blic turnyras, kuriame „dovanumanija.lt“ apdovanojo daugiausiai komandų mokėjusius šunelius.

Dar viena LGGD Vilniaus skyriaus siūlyta nauja pramoga – „Beglobio viktorina“. Susirinko gausus būrys dalyvių, neabejingų ne tik beglobių problemai, bet ir protų mankštai. Išaiškinti nugalėtojai taip pat buvo apdovanoti.

Viso festivalio metu, kaip ir visada, vyko gyvūnų globėjų draugų „Royal Canin“ loterija be pralaimėjimų. Laimėti galėjo neabejingi žmonės, aukojantys beglobiams gyvūnams.

Jei dar neturėjote progos sudalyvauti nė vienoje šių pramogų, turite dar vieną galimybę. LGGD Vilniaus skyriaus savanoriai jūsų lauks „Karklė Live Music Beach“ festivalyje. Iki pasimatymo ten!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius