Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Briedis baseine – neeilinė užduotis amerikiečių gelbėtojams

Ugniagesių, policininkų ir kitų tarnybų atstovų komanda Mančesterio mieste (JAV, Naujojo Hampšyro valstija) iš vieno gyventojo baseino ištraukė į jį įkritusį briedį, pranešė vietos televizijos kanalas WMUR 9.
Briedis ištemptas iš baseino virvėmis.
Briedis ištemptas iš baseino virvėmis. / Kadras iš WMUR 9 reportažo

Incidentas įvyko spalio 7 dieną. Kokiomis aplinkybėmis briedis įkrito į baseiną, nėra žinoma. Pasak baseino šeimininko, jis išgirdo iš kiemo sklindantį didelį triukšmą, išėjo į lauką pasižiūrėti, kas vyksta, ir pamatė savo baseine briedį. Gyvūnas suplėšė specialų baseino uždangalą, įsipainiojo jame ir nebesugebėjo pats išsikrapštyti į laisvę.

Šeimininkas paskambino pagalbos telefono numeriu ir netrukus į įvykio vietą atskubėjo net devyni įvairių sričių specialistai. Jie užmetė virvę briedžiui ant ragų ir pradėjo traukti jį į krantą. Galų gale pastangos apsivainikavo sėkme, nors išsigandęs gyvūnas ir priešinosi.

Kaip pažymi gelbėtojai, briedis buvo gerokai išsigandęs, tačiau, spendžiant iš to, kaip greitai jis pasislėpė miške po išgelbėjimo, aišku, kad gyvūnas nepatyrė jokių traumų įdribdamas į baseiną.

Specialistai pažymėjo, kad dabar, poravimosi sezono metu (jis prasidėjo rugsėjo viduryje ir tęsis iki spalio vidurio), briedžiai dažnai klaidžioja po jiems nepažįstamas vietas ir neretai patenka į įvairias jiems neįprastas situacijas.

Reportažą apie briedžio gelbėjimo operaciją galite pamatyti čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius