Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Britas paprašė policijos... išvyti iš namų katiną

Didžiosios Britanijos Glosterio miesto gyventojas paskambino į policiją ir paprašė atsiųsti pareigūnų, kad šie išvytų į jo namus įbėgusį katiną. Vyras pareiškė nežinąs, ką daryti, pranešė BBC naujienų tarnyba.
Katė
Katė / Audriaus Bagdono/BFL nuotr.

Tarp katino išsigandusio vyro ir operatorės užsimezgė toks dialogas: „Mano virtuvėje yra katinas, o aš nežinau, ką daryti.“ – „Kas yra jūsų virtuvėje?“ – „ Katinas, katinas, katinas!“ – „Tai nieko rimto? Tik katinas virtuvėje?“ – „Turiu eiti miegoti. O jis mano namuose!“ – „Nejaugi nesuprantate, kad policija tokiais reikalais neužsiima? Mes nevažiuosime pas jus išvyti katino.“

Ar vyriškis galiausiai „susidorojo“ su katinu, nežinoma.

Kaip sakė Didžiosios Britanijos policijos atstovai, šis skambutis yra vienas iš puspenkto tūkstančio nepagrįstų skambučių, kurių šalies policija sulaukė nuo šių metų pradžios. Šiemet, pavyzdžiui, policijai paskambino paauglys ir pasiskundė, kad tėvai jo kambaryje padarė remontą. O taksistas paskambinęs skundėsi, jog nesusimokėjo klientas. Sulaukta skambučio ir „iš kišenės“ – pagalbos numerį 999 greičiausiai „netyčia surinko“ kišenėje gulintis mobilusis telefonas.

SPECIALI AUGINTINIŲ RUBRIKA

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius