Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Britė taip įklimpo į kompiuterinį žaidimą, kad jos šunys nugaišo iš bado

Didžiojoje Britanijoje teismas skyrė bausmę 33 metų Kento grafystės gyventojai, kuri dėl maniakiško potraukio į žaidimą internete visiškai užmiršo savo vaikus ir augintinius.
Žaidimas „Small World“
Žaidimas „Small World“ / daysofwonder.com pieš.

Teismas britei skyrė 3 mėnesių laisvės atėmimo bausmę, tačiau jos vykdymą atidėjo dvejiems metams. Ji taip pat turės dirbti 75 valandas visuomenės labui. Teismas moteriai taip pat uždraudė laikyti naminius gyvūnus ir naudotis internetu, pranešė „The Daily Mail“.

Nuteistoji buvo taip įsitraukusi į kompiuterinį žaidimą „Small World“ (angl. – „Mažas pasaulis“), kad jai visiškai nelikdavo laiko pasirūpinti trimis vaikais ir dviem šunimis.

Prieš kelerius metus nuo infarkto netikėtai mirė jos vyras. Moteris labai stipriai išgyveno šią tragediją ir su vaikais bei augintiniais atsitvėrė nuo aplinkinio pasaulio dideliame name.

Kraupi situacija paaiškėjo tik tuomet, kai iš namo sklindančio šunų lavonų tvaiko neištvėrę kaimynai iškvietė policiją ir socialinės tarnybos pareigūnus.Praėjusių metų vasarį vienas pažįstamas pasiūlė moteriai mažumėlę atsipalaiduoti ir pažaisti kompiuterinį žaidimą „Small World“. Iš pradžių moteris minėtam žaidimui skirdavo ne daugiau nei dvi valandas per dieną, tačiau vėliau šiai pramogai ėmė aukoti ištisas dienas ir naktis, kartais padarydama vos poros valandų pertrauką, kad truputėlį pamiegotų.

Jos šunys – vokiečių aviganis ir skalikas – nugaišo iš bado, nes milžinų, nykštukų ir žmogėdrų nuotykių įtraukta moteris užmiršdavo juos pašerti. Šunų lavonai du mėnesius gulėjo ir puvo svetainėje. Trys moters vaikai – 9, 10 ir 13 metų – maitindavosi konservuotomis pupelėmis, kurias rankomis semdavo iš skardinių.

Kraupi situacija paaiškėjo tik tuomet, kai iš namo sklindančio šunų lavonų tvaiko neištvėrę kaimynai iškvietė policiją ir socialinės tarnybos pareigūnus.

„Small World“ – to paties pavadinimo „fentezi“ stiliaus strateginio stalo žaidimo versija internete. Jau pusantrų metų šis žaidimas laikosi populiariausių internetinių žaidimų reitingo viršūnėse.

Šio žaidimo stebuklingame pasaulyje gyvena daug įvairūs personažų: nykštukų, trolių, burtininkų, vampyrų, amazonių, gigantų, orkų ir net paprastų žmonių. Tačiau „Mažas pasaulis“ yra per ankštas, todėl jiems tenka kovoti dėl vietos po saule.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius