-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Bus renkamas geriausias šuo „Kikos taurei“ laimėti

Sausio 25–26 d. vyks visų veislių šunų parodos „Kauno žiema 2014“ ir „Kikos taurė 2014“. Šias parodas organizuoja Lietuvos kinologų mėgėjų sąjunga, o grynaveislius šunis vertins patyrę teisėjai iš Serbijos, Baltarusijos, Kipro, Izraelio bei Lietuvos. Šunų mylėtojai galės pabendrauti tarpusavyje, pasidalinti patirtimi ir smagiai praleisti laiką su savo augintiniais.
Trys žavūs bobteilai
Šunų parodoje / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Sausio 26 d. „Kikos taurė“ parodos metu bus apdovanoti geriausi augintiniai. O Kikos vardo taurė bus įteikta geriausiam iš geriausiųjų pripažintam šuniui.

„Įsteigdami šuns Kikos vardo taurę, siekėme pagerbti keturkojį ištikimą žmogaus bičiulį. Šunys padeda žmonėms gyventi, įkvepia geriems darbams, netgi padeda sveikti“, – sakė parduotuvių tinklo „Kika“ bendraturtė Janita Januškauskaitė-Plungė. Šuns Kika vardu pavadintas ir zoologijos prekių parduotuvių tinklas, turintis Lietuvoje beveik 70 parduotuvių.

Paroda „Kikos taurė“ organizuojama jau ne pirmus metus, tai jau tapo tradicija. Šiais metais bus galima stebėti šunų pasirodymus ringuose, vyks jaunųjų vedlių konkursas ir pramoginė programa „Best in show“. Taip pat visi norintieji su savo augintiniais kviečiami dalyvauti konkursuose.

Sausio 25 d. organizuojamas „Šunų madų šou“ konkursas, kuriame visi šuniukai ir jų šeimininkai turės galimybę sužibėti ant podiumo. Tereikia savo augintinį papuošti išskirtiniu kostiumu ir sudalyvauti. O tie šeimininkai, kurių augintiniai moka įvairiausių triukų, turi neįtikėtinų gabumų arba sugeba įspūdingai piešti ar vaidinti, turėtų registruotis į konkursą „Ką moka mano šuo“. Šis konkursas vyks spalio 26 d. Registracija jau prasidėjo, nepraleiskite galimybės laimėti puikius prizus.

Parodos vyks Lengvosios atletikos manieže (Aušros g. 42, Kaunas). Pasinaudokite puikia proga apsilankyti šunų parodose ir maloniai praleisti laiką keturkojų bičiulių draugijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius